2010-09-29, 19:03
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Szybka wymianka - dużo łakoci :-)
nieaktualne chwilowo
juz urodzilam i czasu brak 
Dziewczyny, to mój ostatni wątek przed porodem więc brać szybko - bo nie wiem kiedy następny stworzę
Chciałabym powymieniać się w przeciągu 2 tygodni.
Szukam
- meteoryty- najchętniej Beige Chic
- kremy na dzień /na noc/ pod oka Yes To Carrots
- fajne peelingi do ciała
- dobre balsamy nawilżające i do biustu, które pomogą doprowadzić skórę po ciąży do porządku
- wody micelarne do twarzy
i zawsze coś co wpadnie w oczy
Wysyłka - listami rejestrowanymi lub przy większej wymianie paczką.
Dokładki - w kolorze czerwonym na początku postu nr 1.
Wymienione - w kolorze siwym
Dziewczyny, NIE SZUKAM ubrań, książek, biżuterii - nie proponujcie mi więc tych rzeczy proszę.
Jeśli potrzebujecie więcej zdjęć/kodów proszę o sygnał 
Zapachy:
* Guerlain - Aqua Allegoria Pamplelune -30/75ml, chorowałam na nie długo, dostałam i co? Już ich nie chcę  za soczyste dla mnie.
* Paco Rabbane - One Million /męskie/ - 45/50 ml, w kartoniku
* Cacharel - Amor Amor Jellies- 18/20 ml
Makijaż:
*Guerlain - Meteorites Pastel White 04- oddam np. 15 kuleczek
*Guerlain - Meteorites Imperiales - oddam np. 15 kuleczek
* Top Shop - Pistacjowy lakier do paznokci, raz użyty na dwie dłonie,świeży, przywieziony z UK, kolor Gone Fishing, pojemność 7/8 ml- ranka
Benefit - Lemon Aid - baza na powieki, dwa razy maźnięta, kartonik, świeża
* Benefit - Creaseless Cream Shadow - Liner w słoiczku, kolor czarny, zużycie 10%, świeży, kupiony na Tru.
* Benefit - thhhhrob - nowy, nie używany. Piękny malinowy kolor, nie wiem skad sie wzielo na strukturze rozu paćka palcem, ale mniemam, że uczyniła ją moja siostra 
* Lancome - L'extreme - czarny 6,5 gr. Nowy, nie otwierany- ranka
Ciało / Twarz:
Sephora - blissful golden body gel - zapach: Irrestible Toffee 145/150ml, nablyszczajacy zel do ciala z milionem drobinek. Nie jest to zel do mycia ciala, a do nablyszczania 
Palmers - Masło Kakaowe do ciała - 80/100gram, bardzo wydajne i tłuste Ma piękny zapach czekoladowy, jednak ja w chwili obecnej nie mogę go strawić w żaden sposób, świeże.
John Frieda - pianka do włosów zwiększająca objętość - dla brunetek, zużycie 10 %
Tittillapapilla - Cukier Puder - krem do ciała, nowy 250 ml
Edytowane przez irsin
Czas edycji: 2010-11-07 o 17:17
Powód: zdjęcia
|
|
|