Telemarketing / Call center
Witam!
Mam pytanie o firmę " Hochtief ". Sprawa wygląda następująco: w poszukiwaniu lepszych zarobków wysłałam kilkanaście CV do różnych firm telekomunikacyjnych. Rozpoczynam studia niestacjonarne, a więc potrzebują pieniędzy by starać się je samodzielnie sfinansować. Jeżeli któryś/aś z Was pracowało w tej firmie bardzo bym prosiła o opinie (pozwolę sobie sprecyzować lokalizację, gdzie ja odbyłam rozmowę kwalifikacyjną - Kraków, ul. Lubicz 27). Słyszałam wiele opinii iż praca w tej branży nie jest "ciekawa". Nikt jednak nie uściślił co takiego w pracy telemarketera jest złego. Moje pytania brzmią następująco:
1. Napisz proszę jakie plusy i minusy niesie ze sobą ta praca (telemarketing).
2. Czy zdarzyło Ci się zostać oszukanym przez firmy specjalizującej się w ww. branży?
3. Czy pracując w którejś firmie udało Ci się awansować na wyższe stanowisko?
4. Napisz proszę wszystko to, co wg. Ciebie jest istotne zanim zdecyduje się podjąć pracę jako telemarketer.
Będę bardzo wdzięczna za wszystkie posty, które pomogą mi podjąć decyzję czy warto zdecydować się na tę pracę. Słyszałam opinie, że ludzie byli wykorzystywani przez firmy telefoniczne, zarobki były niezgodne z tymi, które były wstępnie proponowane.
Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi!
Czas edycji: 2010-09-29 o 19:45
|