Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Laserowe Usuwanie Pieprzyków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-06, 21:25   #114
Rafik1990
Przyczajenie

Dot.: Laserowe Usuwanie Pieprzyków

Witam Wszystkich!! Jestem tu nowy i jak wiekszosc przegladajacych to forum mam problem z.... pieprzykami.No ale coz...Tyle ze teraz to ja już jestem dopiero w kropce;/ bo powiem szczerze ze to chyba nie zalezy od kliniki ani specjalizacji tylko od szczescia, bo przegladajac wiele roznych forum, spostrzeglem ze na kazdym jest wypisane cos innego, jedni twierdza ze metoda hirurgiczna jest najlepsza i ze po niej np zostaja niewielkie lub nawet nie zostaja blizny, inni natomiast ze lepiej usunac je metoda laserowa, a jeszcze inni metoda krioterapii, ja osobiscie jak juz wsomnialem jestem w kropce i teraz to jzu nei wiem ktora z nich jest najlepsza ale na dzien dzisiejszy zdecydowalbym sie na metoda laserowa, mam kilka pieprzykow na twarzy i wlasnie one mi przeszkadzaja, są dosc duze i jedne wypukle, inne gładkie, i nie wiem czy wlasnie usunac wszystkie jedna metoda czy nie, osobiscie ja ich nie znosze i robie to tylko ze wzlegow estetycznych, mysle ze nie sa one grozne, gdyz maja jednolity kolor,brazowo-czarny.Chcialbym wiec usunac je, i mam pieniadze juz na to, wiadomo starzy cos gadaja, ale ogolnie to chyba nie jest źle...Czekam tylko na kolejne etapy gojenia sie i pozbywania pieprzykow z życia "flejtera" ktorego pozdrawiam i zycze udanego zabiegu Pozdrawiam Wszystkich.
Rafik1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując