2010-09-30, 13:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
Cytat:
Napisane przez raingirl
Korci mnie, żeby zaszaleć jako panienka po raz ostatni i...
Kupić perfumy Choparda w SP 
|
szalej kobieto szalej - w koncu panna jeszcze jestes wolno ci 
Cytat:
Napisane przez Gleniusia
A propos perfum - wchodzę ostatnio do Douglasa, a tam na półce perfumy "Marry Me!"  chyba kupię i postawię sobie w łazience na widoku  w sumie to nawet ładnie pachną 
|
dobra nazwa 
Cytat:
Napisane przez raingirl
Dziewczyyyyyno. Faceci takich subtelnych aluzji nie łapią. Oni by subtelnej aluzji nie złapali, nawet gdyby wyskoczyła przed nimi zza krzaków i tańczyła nago 
|
jako ze mam bardzo bujna wyobraznie to sobie to wyobrazilam 
Cytat:
Napisane przez raingirl
|
widzisz jaki odpowiednio uswiadomiony ten twoj TZ dla niego 
Cytat:
Napisane przez Stefannia
Ponieważ już Was podczytuję od trzech części, a tu czwarta zbliża się wielkimi krokami, postanowiłam byc troche grzeczniejsza i się ujawnić
Więc witam Was serdecznie   :ro za:
P.S. Podczytuję, to delikatne nadużycie z mojej strony. Jak byłam na urlopie, to po powrocie nadrabiałam 86 stron
|
szalona 
witaj 
Cytat:
Napisane przez paollino
To ja się pochwalę... wczoraj usłyszałam wyznanie - Chciałbym, żebyś była matką moich dzieci... A dziś rano W sumie jestem już gotowy psychicznie na dzidziusia, nie miałbym z tym problemu. Nawet chciałbym. Ale żeby to było też Twoje dziecko. Nasze...
Pięknie się słucha takich rzeczy... 
|

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa
No to przesyłamy Gwizdaczkowi buziaki i trzymamy zazdrośnicowe magiczne kciuki, żeby było lepiej 
|
buziaki dla gwizdaczka oczywiscie i czekamy.....
no to lece ogladac fotki rain
|
|