Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-30, 13:56   #4952
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Korci mnie, żeby zaszaleć jako panienka po raz ostatni i...
Kupić perfumy Choparda w SP
szalej kobieto szalej - w koncu panna jeszcze jestes wolno ci

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
A propos perfum - wchodzę ostatnio do Douglasa, a tam na półce perfumy "Marry Me!" chyba kupię i postawię sobie w łazience na widoku w sumie to nawet ładnie pachną
dobra nazwa

Cytat:
Dziewczyyyyyno. Faceci takich subtelnych aluzji nie łapią. Oni by subtelnej aluzji nie złapali, nawet gdyby wyskoczyła przed nimi zza krzaków i tańczyła nago
jako ze mam bardzo bujna wyobraznie to sobie to wyobrazilam

Cytat:
W sensie, że mam Twoje błogosławieństwo ?
TŻcik mi wrzucił do portfela w sobotę 100zł i mówił, że mam sobie kupić coś ładnego, bo on musi dbać o wizerunek swojej narzeczonej ( ), więc poszukam jakiegoś sexi sweterka i przy okazji zastanowię się czy nie spożytkować małej sumki z moich własnych zapasów na flaszkę
widzisz jaki odpowiednio uswiadomiony ten twoj TZ dla niego

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Ponieważ już Was podczytuję od trzech części, a tu czwarta zbliża się wielkimi krokami, postanowiłam byc troche grzeczniejsza i się ujawnić

Więc witam Was serdecznie:ro za:

P.S. Podczytuję, to delikatne nadużycie z mojej strony. Jak byłam na urlopie, to po powrocie nadrabiałam 86 stron
szalona
witaj

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
To ja się pochwalę... wczoraj usłyszałam wyznanie - Chciałbym, żebyś była matką moich dzieci... A dziś rano W sumie jestem już gotowy psychicznie na dzidziusia, nie miałbym z tym problemu. Nawet chciałbym. Ale żeby to było też Twoje dziecko. Nasze...

Pięknie się słucha takich rzeczy...

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
No to przesyłamy Gwizdaczkowi buziaki i trzymamy zazdrośnicowe magiczne kciuki, żeby było lepiej
buziaki dla gwizdaczka oczywiscie i czekamy.....

no to lece ogladac fotki rain