Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - In Vitro
Wątek: In Vitro
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-30, 14:46   #168
nadiazloto1
Zakorzenienie

Dot.: In Vitro

annaantonina ja na wyciszenie dostałam decapeptyl i ku mojemu zdziwieniu czułam się normalnie, dobrze, nawet bólów głowy nie miałam, choć normalnie mi się zdażają. Czasami robiło mi się ciepło w środku i ogólnie cieplej mi było, ale z tydzień temu byłam przeziębiona i nie wiem czy to uczucie ciepła to od wyciszenia czy przeziębienia Miałam bardzo dobry nastrój. @ przyszła w połowie 32dc. Zazwyczaj dostawałam rano lub późnym wieczorem. Może teraz też przyszła by późnym wieczorem, ale dzień przed kochaliśmy się z mężem i może przez to wcześniej przyszła. O dziwo nic mnie nie boli, ani podbrzusze, ani kręgosłup, tylko ta @ taka dziwna, dość obfita (ostatnio taką miałam) i jakby ze śluzem płodnym, takim ciągnącym i dużo skrzepów. Wczoraj w 2dc miałam doła, chyba wina pogody i strach przed ICSI, popłakałam się rano, bo trochę posprzeczałam się z mężem i w ogóle jakoś mi się chciało płakać, ale dziś już jest OK. Czyli zaczynamy łeb w łeb Fajnie, będziemy mogły porównywać nasze doświadczenia i mam nadzieję, że razem będziemy cieszyły się z udanego ICSI
nadiazloto1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując