Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-01, 10:42   #2014
ChinaLetter
Przyczajenie

Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie

Witam Was serdecznie
Nieczęsto wypowiadam się na forum jednak chętnie czytam Wasze porady i opinie. Postanowiłam coś napisać ponieważ również tworzę biżuterię i robię zakupy na allegro.
Ja zwykle kupowałam od costumejewelery niestety od jakiegoś czasu, podobnie jak Wy wspominałyście, do przesyłki dołączona bywa karteczka, że w wyniku błędów serwisu allegro aukcja została wystawiona z nieprawidłową ilością przedmiotów. Z jednej strony mnie to wkurza, bo czasem są to rzeczy, na których mi szczególnie zależy, ale z drugiej i tak u nich kupuję bo cena dobra, duży wybór, rzetelenie opisane przedmioty (jak coś jest antyalergiczne to takie jest - w przeciwieństwie np. do Pasart) dobry kontakt i kilka razy poszli mi na rękę. Taki sentymencik mi został..
Mam też takie pytanie dotyczące ElizaAkcesoria. Kiedyś kupiłam u nich szpilki i haczyki do kolczyków posrebrzane i były świetne! Cieniutkie, twarde i warstwa posrebrzania z nich nie odpadała. Kiedy zamówiłam drugi raz już były grubsze i bardziej miękkie. Czy wiecie może, u którego sprzedawcy można dostać takie fajne cieniutkie szpileczki? Będę wdzięczna za odpowiedź.
ChinaLetter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując