Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zespół Policystycznych Jajników - wątek zbiorczy! - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-01, 20:43   #5
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Dot.: Zespół Policystycznych Jajników - wątek zbiorczy! - część II

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
MONIKA a co u Ciebie?

no jakoś pomału dochodze do siebie wciąż mi jest ciężko tym bardziej jak co miesiąc dostaje okres tak jak w tym miesiącu w poprzednim starania były miałam wielką nadzieję że się udało ale niestety nie wczoraj dostałam okrees wszystko mi się poprzestawiało po ciązy przed ciążą okres regularnie dostawałam co miesiąc tego samego dnia a po ciąży w sierpniu dostałam 6 we wrześniu już 3 i teraz 30 więc wszystko się przestawia trudno mi teraz określić dni płodne bo przed ciążą okres miałam 6 lutego a 16 zaciążyłam czyli wychodzi ze 15 doszło do zapłodneinia czyli to był 10 dzień cyklu teraz we wrześniu były staranka 11,13 i 20 dnia cyklu bo w 18 chyba miałam owulacje bo miałam przez jedeń dzień lekko śluz zabarwiony krwią tak lekko i niewiem teraz czy aż takj pozno miała bym owulacje czy to było co innego nie mam pojęcia no ale wczoraj dostałam okres i się troszkę załamałam przykro mi się zrobiło i się popłakałam na wiele nie liczyłam bo od paru dni strasznie bolały i rwały mnie całe piersi i lekko brzuch pobolewał więc liczyłam się z tym ze okres się zbliża no ale zawsze pozostawała jakaś cienka nić nadzieji że może to boli na ciąże ;( no ale nic kolejny cykl przepadł - tak bardzo chciałabym wyłączyć myślenie o tym dzidziulku poprostu żyć z dnia nadzień że jak się trafi to będzie ale niepotrafie-trafiło mi się że zaszłam tylko chwile udało mi się nacieszyć ciążą poczułam już jej smak i pragnę jescze bardziej być znowu w ciąży dlatego to tak bardzo boli gdy z kolejnym miesiącem przychodzi ta wredna @

A u ciebie widze ze wciąż też nic tyle badań co już przeszłaś najezdziłaś się i nic ale cąły czas trzymam mocno kciuki i tobie najbardziej dopinguję w staraniach i ujrzenia 2 upragnionych kreseczek bo najwiecej z nas wszystkich tutaj przeszłaś