Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-03, 15:11   #1036
Emir1994
Zakorzenienie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
tak jak napisała 8mouse3 zależy od modelu sukni, materiału z którego została uszyta itp. Ja za swoją płacę 1600, welon jest w cenie

mogę prosić o te oferty na priva? będę wdzięczna

już sie robi

można ale nie jestem do końca przekonana czy fotograf np: z Wrocławia nie policzyłby czegoś ekstra za dojazd do Lublina albo może by nie policzył ale oferta byłaby od razu odpowiednio droższa
w Lublinie jest tylu fajnych fotografów, że jest w czym wybierać
Mógłbym podać dwa linki do fotografów, pierwszy jest jest tańszy od drugiego o 700 zł. Ten pierwszy nawet jakby wziął 500 zł za dojazd to i tak będzie tańszy od tego drugiego pomijając fakt, że robi o niebo lepsze fotki i nie bierze nic za dojazd.

Nie podam linków do nich bo obu znam, a każdy fotograf, śledzi przekierowania na swoją stronę więc ten drugi mógłby się na mnie obrazić ale na PW mogę podesłać jak kogoś interesuje.

Pomijając wszystko powyższe jakie znaczenie ma dla Ciebie ile bierze fotograf za dojazd w takim przypadku:
1. Fotograf z Twojego miasta cena 2200 zł (ładne zdjęcie)
2. Fotograf z miasta oddalonego o 300 km cena 2200 zł (bardzo ładne zdjęcia)

Najważniejsza chyba jest cena ostateczna i jakość zdjęć a nie to gdzie fotograf mieszka i ile sobie policzył za dojazd.