Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-03, 22:16   #1519
farminka
Wtajemniczenie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość

Nowe jedzonko mam zamiar spróbować jak będzie miał ok. 3, 5 miesiąca - takie pierwsze koty za płoty, ostrożne, no i soczek jakiś, tylko czym to podawać? butelką ten sok?
Butelką I rozcieńczony pół na pół wodą.
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
farminka - to kiedy zaczelas dawac obiadki, chodzi o wiek lennki?? a ja chcialam zageszczac mleko kszaka z bebilonu zeby bylo z tej samej firmy.
A jaka kaszke kupujesz i jakiej firmy obiadki??
ja mam krzeselko i w bujaczku funkcje taka ze mozna karmic, a do odpierania takich plam jak marchewka to polceam odplamiacz ARIEL - super kosztuje 10zl.
Jak miała skończone 16 tygodni,czyli tydzień wczesniej niz zalecają.A kaszkę bebilonu to smakowa kupiłaś? bo oni chyba nie mają bezsmakowych.Ja kupuję kukurydzianą z nestle bez mleka i kupiłam teraz też ryżową dla odmiany,ale jeszcze nie próbowałam,bo chcę tamtą skończyć najpierw,a zostało już parę łyżeczek. Obiadki na początek Gerbera
Odplamiacza spróbuję o ile nie pomoże wyższa temperatura Na szczęście Lenka nie ciapie się strasznie przy jedzeniu i ubrudzona była tylko pielucha,którą wytarłam buzię i troszkę rękawka,który włożyła do buzi

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

ania ja tez kupiłam już to jabłuszko,ale się wstrzymałam.W sumie to przecież to też tarte jabłko... Ale Ty masz "atrakcje" z tym maluchem bidulko.Wymęczycie się oboje.Może jutro będzie lepiej.

A ja jutro na zajęciach od 8 do 20 bez przerwy Nie przeżyję ;(
farminka jest offline Zgłoś do moderatora