2010-10-03, 21:35
|
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 059
|
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosn± brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow
weronisia - wspaniale, ze bedziesz z synkiem- jest sliczny i nie wyglada na maluszka, raczej na takiego pucaczka slodkiego. dochodz do siebie szybko, dzielna kobietko.
kretencja - zeby Ci bylo lepiej poszukalam w necie info o mozliwych powiklaniach po sn
znalazlam cos takiego np
http://www.hadasginpo.pl/?q=faq
nie traktuje opinii tego lekarza jako wyroczni, ale poczytj, ze sa tez pozytywne opinie o cc.
Nie chce tu nikogo przestraszyc, ale moja znajoma po sn miala potem podszywany pecherz, a innej wypadala macica. O hemoroidach, bolu krocza przez wiele miesiecy, strachu przed seksem nie wspomne.
PAmietaj, ze kazdy kij ma 2 konce- glowa do gory
Dziewczyny maja racje- lepiej wiedziec o cc wczesniej i sie psychicznie przygotowac, niz meczyc sie wiele godzin i koniec koncow i tak wyladowac na stole do cc w ostatniej chwili.
ursull- mi tez brzuch opadl z ponad tydzien temu- sikam co pol godz po pare kropel, w nocy wstaje co 2 godz minimum. Puchna mi nogi i musialam zdjac obraczke - pierwszy raz w zyciu na dluzej 
Zgaga na maxa, niezdarna jestem, wszystko mi leci z rak i psychicznie juz siadam- jak wypadnie mi lyzka na podloge, to zaczynam plakac, ze juz dluzej nie moge byc taka ociezala...
Ja jestem w 36 tyg, wiec jeszcze troche. Ale boje sie, ze bedzie i tak po terminie jak poprzednio.
|
|
|