Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-03, 21:36   #4629
Martinixxx
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość

U nas 33 tydzień w toku,jutro mam wizytę u położnej. Brzuch już bardzo mi się obniżył,mam silne skurcze Braxtona-Hicksa,dlatego na wszelki wypadek jestem już spakowana do szpitala . Teraz dużo wycieczkujemy,szczególnie nad morze,sporo spaceruję,ale muszę przyznać,że szybko sie męczę . Mam wrażenie,że mały zaraz ze mnie wypadnie. Do tego potwornie dokucza mi zespół niespokojnych nóg i czasem zgaga się pojawia . Nie lubię trzeciego trymestru i jestem już zmęczona ciążą . Wy też tak to odczuwacie? Strasznie chciałabym już urodzić

Witam nowe mamuśki
O kurcze.Jesteś tydzień nizej niz ja i juz spakowana do szpitala Brzuch mam wysoko, te skurcze tez sie pojawiają, ale tak przygotowana to jeszcze nie jestem. Gdyby nie to lezenie to w zasadzie nie czułabym za bardzo zmęczenia. Mam tez nadzieje, ze młoda posiedzi jeszcze z miesiąc

Jutro mam wizyte w szpitalu. Boje się oby się nic nie pogorszyło.trzymajcie kciuki plisss

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora