Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-03, 21:41   #4691
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez olcia1987 Pokaż wiadomość
hej kochane chcialam sie przylaczyc?? czytajac watek uswiadomilam sobie jak bardzo jestem zaniedbana...moze latwiej bedzie mi sie zmobilizowac piszac z wami...prawde mowiac ja prawie wogole o siebie niedbam...nieuzywam balsamow,masecze,pilingow ,,,rzadko dbam o dlonie i stopy jakos specjalnie,wlosy zawsze zwiazane w kucyk...ogolnie jest bardzo zle,i chce juz od jutra wziasc sie za siebie..mam nadzieje ze chociaz troche bedzie lepiej
Witaj

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
Ja też z nich wszystkich najbardziej lubię Doutzen . No i Limę, ale Doutzen na pierwszym miejscu . Ma przeprzecudowne włosy, co ja bym za takie dałaa
ooo tak wlosy

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
buahhot, Coldplay - owszem Kochana, miałam płaski brzuszek, ale w wakacje schudłam ok 2 kg. a na zdjęciach z Hiszpanii to jestem po kolejnym zrzuceniu 3kg , czyli ważyłam 50 i do tego duużo się ruszałam
A teraz jak człowiek wychodzi tylko do szkoły i z powrotem, i siedzi na tym dupsku za przeproszeniem w domu cały dzień, bo zimno, bo obowiązki, bo lekcje, bo coś tam, jak Tż przyjdzie, to też w domu się lenimy, bo nie ma gdzie wyjść w taką pogodę , to się je, i je i je i nie patrzy się na to co się je, w jakich porach ani nic i do tego ruszam się tylko na tańcach raz w tygodniu i czasami jak układ sobie przypominam , no i wszystko rośnie Nawet siostra ostatnio do mnie - ej , Ty przytyłaś, czy to przez tą bluzkę, bo jak w wakacje taki płaski brzuszek miałaś a teraz coś odstaje Tak, wiem, mam mega kochaną siostrzyczkę, która zawsze jest do bólu szczera ( I do tego jest patyczakiem, bo się całe życie odchudza itd.itp i ma nogi do nieba, bo po tacie odziedziczyła, mi kazano zadowolić się krótkimi .)

Doszłam do wniosku iż nie suszę włosów dzisiaj już i dam im przez noc odetchnąć Nałożyłam tylko serum na końcówki, popsikałam mgiełką Radicala i wsio Za chwilę jeszcze nałożę na buźkę retinoid i bambino na usta i kremy na ręce i stopy i jestem gotowa do spania

A i miałam jeszcze pytanie - czy jak idziecie spać to wiążecie jakoś włosy? I czy to jest zależne od tego czy są mokre czy suche??
czytalam, ze nie powinno sie chodzic z mokrymi wlosami spac, ja nigdy nie zwiazuje na noc, to tez podobno ma jakis wplyw na wlosy, ewentualnie jakis luzny warkocz mozna. Ale ja ogolnie wlasciwie zawsze w rozpuszczonych smigam

A ja dzis zrobilam sobie dluuuga kapiel, peeling nog, balsamowanie, teraz umylam wloski, nalozylam maske, spsikalam radicalem, serum na koncowki, pomalowalam pazurki, jeszcze tylko gruba warstwa nivei na buzke i krem na dlonie i gotowa do spania

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora