Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 1 października- najwyższy czas na dietę! zapraszam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-03, 22:07   #108
Love_Junkie
Przyczajenie

Dot.: 1 października- najwyższy czas na dietę! zapraszam!

Hej Dziewczyny!
Wskoczyłam dziś na wagę, pokazała 65, ale mam ogrooomną nadzieję, że po raz ostatni. Od jutra dieta ONZ. Na pierwszy ogień jedna 9-dniowa seria, ale dobrze byłoby kontynuować potem zdrowe nawyki żywieniowe albo powtórzyć jeszcze 1/2 serie, zobaczymy jakie będą efekty i moje samopoczucie. Trzymajcie kciuki!

Cytat:
Napisane przez ewcia392 Pokaż wiadomość
Tzn. jeszcze nie wiem. Nie jestem osobą otyłą - mam wagę w normie, ale chciałabym trochę popracować nad brzuszkiem i wyszczuplic uda. Wiec sadze z dieta i cwiczenia moga zdzialac CUDA !!! Znacie moze jakies skuteczne sposoby na cellulit ?
Mam bardzo podobną sytuację. Nie chcę drastycznie tracić na wadze, a udoskonalić wybrane partie ciała i zgubić trochę tłuszczyku. Jeśli chodzi o cellulit, mam w planach spróbować masaży Rolletic'iem i bańkami chińskimi - słyszałam, że ten niepozorny sposób przynosi przyzwoite efekty. Oczywiście to dość indywidualna kwestia, ale poinformuję Was, jeśli tylko znajdę coś skutecznego, oby i Wam się udało!

Pozdrawiam ciepło i przesyłam Wam dużą dawkę optymizmu i wytrwałości - czas uwierzyć, że to naprawdę się uda.