Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XVIII
Wątek: Scent Bar XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-03, 22:18   #4380
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVIII

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Spoorku, Ty też się swojego dorobisz

Ale mądrze wybieraj lokalizację, my wybraliśmy piaseczno.... bo było mało bloków, dużo przestrzeni w koło... tak było, teraz same bloki i zero przestrzeni

A na dodatek strasznie się męczymy z codziennymi dojazdami do wawy, gdzie i praca, i jeszcze moje studia Co dziennie rano 1,5 godz w korku, do domu kolejna godzina stracona A mamy do przejechania 15-20 kilosów

Po tym co mi tu napisałaś to aż się boję cokolwiek jeszcze napisać, bo jeszcze wyjdzie, że mam lepiej niż Ty

No więc lokalizację mam super, wszędzie blisko (sklepy, szkoła, przedszkole, przychodnia, poczta...itd a i do fajnego baru), mieszkanie spore, ale 2-pokojowe, a ja chcę 3 i właśnie najlepiej w tej okolicy, jeśli już. No ale 3-pokojowe droższe i jeszcze umeblować i jeszcze coś tam...To po pierwsze a po drugie pytanie, czy jest sens zostawać w tym mieście czy przenieść się do innego... choć tu po części problem rozwiązany, bo małż przenosić się nie chce... ach dobra nie będę Wam smęcić, bo jak zacznę i się rozkręcę Zaraz mi się polepszy, a jak nie zaraz to kiedyś...
;|

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
i to niestety nie były perfumy... chociaż kto wie, wszystkich jeszcze nie znam
Mówię Ci, że to były perfumy, tylko o większej zawartości alko

kolciu a co do tych 15-20 km i 1,5 godziny dojazdu to
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-10-03 o 22:22
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora