2010-10-03, 23:47
|
|
|
Moderator
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C cz. 3
Cytat:
Napisane przez KNK
''ton'' np różowy z zółtym tonem albo bez z tonem szarawym
|
Kajol chciałam napisać o tonach ale Kamil mnie ubiegł... ja czasem, na własne potrzeby używam słowa "podtony" z racji tego że od kilku lat myślę dwujęzycznie i niestety to ma swoje wady, często kalki na jakie ktoś nieznający angielskiego by w życiu nie wpadł u mnie się sprawdzają bo wiem od czego to się wzięło i jakoś łatwiej mi to ogarnąć
Cytat:
Napisane przez dorcia 83
nadi83 Dziekuje za podpowiedz.
Juz probowalam te pomadki wklepywac,chyba one nie sa dla mnie 
Najbardziej podeszly mi "lustre" ,oraz "frost' wykonczenia.
Sa dla mnie najlatwiejsze w nakladaniu i fajnie wygladaja na ustach.
Za to cremesheen'y maja chyba najladniejsze kolory.
|
prawda, chociaż na przykład teraz z kociej kolekcji Cremesheenem jest Drive Me Wild i ma ZUPEŁNIE inne wykończenie niż na przykład Fanfare z reg.
Cytat:
Swiete slowa.
Ja za to uwielbiam te Babeczki w Arkadii.
Naprawde konkretne kobitki,znaja sie na rzeczy.Zawsze mile,usmiechniete,pomocne . Widac po nich,ze ciesza sie z kazdej nowej klientki i kazda traktuja jakby byla najwazniejsza.
|
a tak, w Arkadii jest super atmosfera. Tak jak zresztą we Wrocławskim MACu gdzie praktycznie czuję się jak wśród "swoich" dziewczyny rozumieją uzależnienie i nie mrugnęły jak ostatnio trzy razy wracałam żeby "jeszcze tylko jedną rzecz" dokupić hihi bo ja mam problem z podejmowaniem decyzji... niestety...
Cytat:
Napisane przez dorcia 83
Prawda.
Ja sie przyznam,ze zanim sie tu odezwalam ,przeczytalam prawie 2 watki 
Ale dla mnie to czysta przyjemnosc,tak badzo mnie MAC wkrecil 
|
a pewnie że to przyjemność ja tu siedzę od pierwszego wątku w zasadzie.... musiałabym kiedyś, z sentymentu, przeczytać sobie moje MACowe początki...
Cytat:
Napisane przez agniecha4791
Ja na początku przyjaźniłam się bardzo z Ciocią Youtube 
|
hehehe! fajne są też ciotki Temptalia i Specktra, linkowałam wcześniej... albo Google Images
|
|
|