Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-03, 23:47   #4765
kasiaj85
Moderator

Dot.: Kosmetyki M.A.C cz. 3

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość
''ton'' np różowy z zółtym tonem albo bez z tonem szarawym
Kajol chciałam napisać o tonach ale Kamil mnie ubiegł... ja czasem, na własne potrzeby używam słowa "podtony" z racji tego że od kilku lat myślę dwujęzycznie i niestety to ma swoje wady, często kalki na jakie ktoś nieznający angielskiego by w życiu nie wpadł u mnie się sprawdzają bo wiem od czego to się wzięło i jakoś łatwiej mi to ogarnąć

Cytat:
Napisane przez dorcia 83 Pokaż wiadomość
nadi83 Dziekuje za podpowiedz.
Juz probowalam te pomadki wklepywac,chyba one nie sa dla mnie
Najbardziej podeszly mi "lustre" ,oraz "frost' wykonczenia.
Sa dla mnie najlatwiejsze w nakladaniu i fajnie wygladaja na ustach.
Za to cremesheen'y maja chyba najladniejsze kolory.
prawda, chociaż na przykład teraz z kociej kolekcji Cremesheenem jest Drive Me Wild i ma ZUPEŁNIE inne wykończenie niż na przykład Fanfare z reg.

Cytat:
Swiete slowa.
Ja za to uwielbiam te Babeczki w Arkadii.
Naprawde konkretne kobitki,znaja sie na rzeczy.Zawsze mile,usmiechniete,pomocne . Widac po nich,ze ciesza sie z kazdej nowej klientki i kazda traktuja jakby byla najwazniejsza.
a tak, w Arkadii jest super atmosfera. Tak jak zresztą we Wrocławskim MACu gdzie praktycznie czuję się jak wśród "swoich" dziewczyny rozumieją uzależnienie i nie mrugnęły jak ostatnio trzy razy wracałam żeby "jeszcze tylko jedną rzecz" dokupić hihi bo ja mam problem z podejmowaniem decyzji... niestety...

Cytat:
Napisane przez dorcia 83 Pokaż wiadomość
Prawda.
Ja sie przyznam,ze zanim sie tu odezwalam ,przeczytalam prawie 2 watki
Ale dla mnie to czysta przyjemnosc,tak badzo mnie MAC wkrecil
a pewnie że to przyjemność ja tu siedzę od pierwszego wątku w zasadzie.... musiałabym kiedyś, z sentymentu, przeczytać sobie moje MACowe początki...

Cytat:
Napisane przez agniecha4791 Pokaż wiadomość
Ja na początku przyjaźniłam się bardzo z Ciocią Youtube
hehehe! fajne są też ciotki Temptalia i Specktra, linkowałam wcześniej... albo Google Images

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora