Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 07:42   #4639
mallinka
Zadomowienie

Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Dzień dobry

Weronisia kciuki za przeniesienie do Pascalka

Sylwia nie smuć się już coraz bliżej do końca, jakoś damy radę

Sereniti Twój lekarz mnie przeraża Będzie wszystko dobrze i może pójdź na konsultację do innego żebyś się nie martwiła na okrągło...

Anecka samochód nas kosztował 16tys-trochę po znajomości bo od znajomego mechanika i dlatego braliśmy co było-bo samemu coś porządnego znaleźć jest strasznie ciężko - jak pisała Niebieeska ale jak patrze na ten bagażnik to luz blues, wózek i masa innych rzeczy się zmieści i w sumie to coraz bardziej mi się podoba, bo nie byłam przekonana na początku

ja dziś się nie wyspałam i mam ogromną ochotę na kawusię...
Pogoda u mnie śliczna to robię dzień prania, a i sporo sprzątania mam bo w sobotę przez te okna się nie wyrobiłam...

Zabrałam wczoraj materac od siostry i chciałam wyprać ten pokrowiec, a wyobraźcie sobie że on ma przymocowane te kieszonki z jakimiś ziarnami - chyba gryką - i nie wiem czy mogę to wyprać w pralce na pewno odpada bo mogą się rozwalić ale ręcznie? tylko czy to w ogóle można moczyć? metki żadnej nie ma, ale jak jest zamek w pokrowcu to wydaje się logiczne że po to żeby uprać

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora