2010-10-04, 07:57
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
tenebriss ja nie mam dużego doświadczenia w postępowaniu ze sprzedawcami na allegro ale zawsze zakladam, ze moge juz u kogos nie kupic bo spodoba mi sie cos gdzie indziej albo cos innego mi sie zrodzi w glowie W kazdym razie co do CJ to zwykle do mnie taka karteczka przychodzi z odliczoną kwotą w kopercie (np. 3zl). Szczerze to ostatnio sie wkurzylam i na razie przestalam u nich kupować poniewaz zamowilam sobie takie ladne koraliczki szklane z rozowa smuga i szlifem oraz matowieniem. I przyszedl mi jeden z dziurką przez szlif a drugi z dziurka przez mat. Ale pomyslalam sobie, ze zamowie je nastepnym razem i ten ktory bedzie sie roznil wsadze do wisiorka. I co? Nastepnym razem przyszla karteczka ze tego nie moga wyslac bla bla allegro. I gdybym zamawiala ze swojego konta to bym zglosila sprawe do allegro i poprosila o wyjasnienie ale ze konto nie moje to zostalam poproszona o nie robienie szumu ( ). Wczesniej jednak gdy czegos brakowalo i nie bylo odliczonej kwoty pisalam do nich, zeby wyslali mi je natychmiastowo (a nie w nastepnej przesylce) ewentualnie w zamian inne przedmioty, ktore sama wybieralam, poniewaz zostaly one zakupione pod konkretne zamowienie. Przychodzily braki lub zamiana w kilka dni.
Nie wiem może jak ochłonę po tej ostatniej karteczce to znowu cos u nich kupię. Mają bałagan bez dwoch zdan, ale z towaru bylam zawsze zadowolona.
|
|
|