Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem piękna, mądra, zaj***sta i mogę w życiu wszystko, czyli wspólne odchudzanie 3.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-04, 08:25   #12
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Jestem piękna, mądra, zaj***sta i mogę w życiu wszystko, czyli wspólne odchudza

hejka

jestem i ja

wczoraj mnie wywalilo z neta i nie mialam sił kombinować, aby znów działał..

teraz wcinam śniadanko:
kromka chrupkiego chlebka z pasztecikiem + kawa of kors

z ćwiczeń nici (znowu) bo tak mnie boli i tak ze mnie leci jak z kranu.. normalnie mam potop.. a na zajecia trza isc.. kurde z tak wywalonym brzucholem nie widac wcale ze mi jakies cm ubyły
ehh.. życie..

Malenka wiedziałam, że zrobisz furore.. hehe.. dobrze tak ex niech wie kogo stracił.. a tą piośniczkę uwielbiam ale kojarzy mi sie z moim ex-em..

A właśnie co do niego dzwonił do mnie w sobote jak sie kapałam.. ale mój Przemo odebrał, bo dzownił z zastrzeżonego i myślałam że to może z domu dzwonią, wiec kazałam mu odebrać..
no i se "pogadali".. Podobno poprosił przemka, żeby pozwolił mi się z nim spotkać.. ehh.. i teraz co chwile na gg do mnie pisze.. ale ja milcze.. nie chcce miec z nim nic wspolnego.. o nie..

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Laski ja lece.. trza sie szykowac na zajecia.. niby sa na 12 ale z dziołchami musze pogadac przedtem
popoludniu mam wykladosa do 21 niby.. chce isc bo jutro z ta sama babka mam seminarki i moze czasem czego wymagac.. zreszta na 1 wyklad moge isc;d a wiec w domu bede przed 22 no chyba ze wczesniej sie skonczy,,

miłego dzionka bez grzeszenia
wpadne wieczorkiem lub jutro z rańca.. ehh.. już widze te zaległości

kofffam Was moje Szczypioreczki

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując