Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Legnica i okolice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 09:12   #1544
Apiska
Zakorzenienie

Dot.: Legnica i okolice

Cytat:
Napisane przez xandra23 Pokaż wiadomość
My przed przeprowadzką do Legnicy myśleliśmy o Wrocławiu- ale tez przerażały nas koszty... jednak porównując zarobki wrocławskie a legnickie (dużo mniejsze) wychodzi na to samo... na razie Legnica jest o.k.- nie za duża (choć korki się zdarzają) nie za mała. Optymalna (może dlatego, że ja z małej miejscowości pochodzę). Jedynie brakuje mi fajnych knajpek- żadna nie przypadła mi do gustu- jak fajne miejsce to albo nie ma dobrego jedzenia albo nie ma go wcale albo ceny są kosmiczne (chyba, że jeszcze we wszystkich nie byłam- to na pewno ) a jak dobre jedzenie to pizza na papierowych talerzach i brak miejsce (nie wiem jak się nazywa ta pizzeria, ale pewnie wiecie o czym piszę)- ten brak miejsca jest denerwujący.

Nam na wyjście zostaje tylko niedziela, bo tydzień to ciągle praca. Czemu Piekary? Mnie przeraza takie blokowisko...
Te korki we Wrocłąwiu sa przerażające. Mój Piotrek pottafi wracać do domu 1,5godz.

Fakt, w Legnicy może brakowac knajpek. Ale wszystko jeszcze przed Legnicą, rozkręci się

A czemu piekary, to napisałam, brat, ojciec, znajomi. Mnie takie blokowisko nie przeraża
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując