2010-10-04, 09:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
Cytat:
Napisane przez xandra23
My przed przeprowadzką do Legnicy myśleliśmy o Wrocławiu- ale tez przerażały nas koszty... jednak porównując zarobki wrocławskie a legnickie (dużo mniejsze) wychodzi na to samo... na razie Legnica jest o.k.- nie za duża (choć korki się zdarzają) nie za mała. Optymalna (może dlatego, że ja z małej miejscowości pochodzę). Jedynie brakuje mi fajnych knajpek- żadna nie przypadła mi do gustu- jak fajne miejsce to albo nie ma dobrego jedzenia albo nie ma go wcale albo ceny są kosmiczne (chyba, że jeszcze we wszystkich nie byłam- to na pewno  ) a jak dobre jedzenie to pizza na papierowych talerzach i brak miejsce (nie wiem jak się nazywa ta pizzeria, ale pewnie wiecie o czym piszę)- ten brak miejsca jest denerwujący.
Nam na wyjście zostaje tylko niedziela, bo tydzień to ciągle praca. Czemu Piekary? Mnie przeraza takie blokowisko...
|
Te korki we Wrocłąwiu sa przerażające. Mój Piotrek pottafi wracać do domu 1,5godz.
Fakt, w Legnicy może brakowac knajpek. Ale wszystko jeszcze przed Legnicą, rozkręci się 
A czemu piekary, to napisałam, brat, ojciec, znajomi. Mnie takie blokowisko nie przeraża
|
|
|