Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 09:50   #543
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3

Cytat:
Napisane przez katevalley Pokaż wiadomość
a jeszcze dodam, że nie wiem czy to mi się wydaje czy tak jest, ale zauważyłam, ze bardziej się wyczuliłam na zapachy....

wczoraj teściowa robiła jakieś słoiki i strasznie śmierdziało octem, nigdy mi ten zapach nie przeszkadzał, ba nawet mi się podobał (dziwne ale tak było) a wczoraj ledwo w kuchni mogła wysiedzieć tak mi śmierdziało.

To samo jest z papierosami, bo TŻ i teściowa palą, no i ja już z daleka... no po prostu nie mogłam wytrzymać...aż zatykało...zawsze mi przeszkadzał dym, ale teraz to po prostu jakaś masakra.

Dziś jakoś tak teściowa do kościoła się wyperfumowała...no to tak bardzo jakoś intensywnie pachniało, na szczęście ładnie. Ale bardzo w nos zachodziło.

Robiłam dziś kurczaki. To samo... piekarnik zamknięty a mi pachnie i to bardzo, bardziej niż zwykle.

Więc to chyba następny objaw ciąży....

O MATKO SPORO ICH!!!

- powiększone piersi (+4cm w obwodzie)
- ból i ucisk w podbrzuszu
- zmienne nastroje
- senność ( tak raz na dzień mnie napada i wstać mi ciężko)
- wyczulenie na zapachy
- temperatura ok 37 stopni ( dziś po południu nawet 37,4 - wiem, że nie powinno się mierzyć po południu, ale rano też mierzę)
- śluzu co raz więcej, taki biały i grudkowaty
- szyjka macicy wysoko, zamknięta i twarda

tylko siusiu często nie chodzę, ale w pierwszej ciąży też nie chodziłam wcale.

3-4 dni do @.... strasznie się denerwuje... myślicie że II kreseczki będą??

We wtorek wysyłam mężulka po testy i jak w środę nie będę miała @ robię
Ja nie będę osądzać najlepiej jak się przetestujesz za te 3-4 dni i dowiesz się czy te wszystkie objawy to faktycznie fasolka ja ściskam mocno kciuki za dwie kreseczki!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując