Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 10:01   #4768
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Kosmetyki M.A.C cz. 3

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

a tak, w Arkadii jest super atmosfera. Tak jak zresztą we Wrocławskim MACu gdzie praktycznie czuję się jak wśród "swoich" dziewczyny rozumieją uzależnienie i nie mrugnęły jak ostatnio trzy razy wracałam żeby "jeszcze tylko jedną rzecz" dokupić hihi bo ja mam problem z podejmowaniem decyzji... niestety...
Hi hi, skąd ja to znam ... ostatnio w Magnolii tez się wracałam dokupić coś, przedostatnim razem też, Pan Adam zdziwiony nie był, chyba już niejedno widział
Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
ja byłam dwa razy i we wtorek jestem umówiona na kolejny. Za pierwszym razem miałam mega zwariowany makijaż poszalałyśmy, miałam na powiece bardzo intensywne odcienie seledynu, zieleni i brązu, na dole ciemna zieleń i gruba, roztarta czarna krecha rewelacyjnie to wygladało. Natomiast ostatnio miałam smoky eyes na brazowo z satin taupe w roli głównej i ciemne, fioletowo-brązowe? usta. Fajnie wyglądały, ale szybko je zmyłam bo ludzie się na mnie dziwnie patrzyli Ogólnie panie z Mac;a (krakowskiego) głównie czerpią inspirację z tego w co jestes ubrana ja bardzo polecam wykorzystać takie zaproszenie na makijaż. Sama jestem makijażystką, a z wielką chęcią oddaję się w ręce innych, żeby zobaczyć jaką oni mają wizję.
Tez byłam 2 razy na makijazu i czeka jeszcze 3 zaproszenie Ale ja nie poszalałam, ponieważ nie szłam na żadną imprę ani nić, to kazałam sie umalować tak, zeby było wyraziście, ale bez szaleństw Mnie się podobało
Za następnym razem poszaleję w makeupem

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Powiedzcie Dziewczyny, naprawde warto ten chłodzący puder z serii Disneya? Co on naprawdę robi na twarzy? I czy kolor jest jeden czy dwa?
I warto fluid F&B? Bo stoję przed dylematem

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora