2010-10-04, 10:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
weronisia, współczuję ci że nie możesz jeszcze zobaczyc maluszka, ale mam nadzieję że miejsce w klinice będzie na ciebie czekało, tak by było najlepiej bo tak ciągle jeździć to nie powinnaś jeszcze. ja po cesarce to byłam nieprzytomna, wydawało mi się że jest super, a teraz nie pamiętam nic, więc chyba nie byłam wtedy taka całkiem świadoma co się dzieje. a wstawanie pierwsze jest najgorsze, ale tak jak Karolinka napisała, z każdym dniem jest lepiej. Mam nadzieję, że z tą twoją raną będzie dobrze, niech się zajmą tym! żebyś potem nie miała problemów. A mleczko zobaczysz że jeszcze wyciśniesz!!
Karolku, dzięki za artykuł i zaraz zaczynam czytać! a Filunio już super główkę podnosi.
dziewczyny......ZNALAZŁA SIĘ NASZA KICIA wczoraj mąż ją zauważył jak się szlajała pod blokiem. Ale mam za to kolejne zmartwienie.............. .boję się, żeby ona się teraz nie zbliżała do mojej kruszynki, żeby jakichś nie miała zarazków czy coś. Dzwoniłam do weta i kazał przyjść z nią dzisiaj to ją odrobaczy i zaszczepi, najgorsze że ona nie miała ważnego szczepienia aż wstyd się przyznać, że to zaniedbałam bo dbam bardzo o mojego kota i chodzę do weta i nie wiem czemu tych szczepień nie miała.... dziewc zyny, czuję się jak jakaś okropna osoba, ale wczoraj pomyślałam sobie że jak jej nie było to miałam taki komfort psychiczny że mogę w pokoju Blankę zostawić i nie zaglądać co 2 sekundy czy Kicia jej nie zaczepia, a teraz boję się i muszę ja mieć na oku cały czas. Kicia spała dzisiaj oczywiście w innym pokoju. Ale boję się jej nawet głaskać, bo nawet jak umyję ręce to takie normalne mydło to raczej nie zmywa bakterii... i boję się że przeniosę coś na małą.... ona tam z kotami żadnymi się na pewno nie zadawała, nie jest pogryziona ani nic, zresztą ona się zwierząt panicznie boi, ale mogła jakąś mysz czy gołębia złapać a wiadomo ile to zarazków............ pocieszczie mnie jakoś kochane
rinoa, bardzo dobrze że zmieniłaś gina, bo to jest też ważne, na pewno taka zmiana wyjdzie wam na dobre!!
|
|
|