Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 10:20   #4258
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Cześć dziewczynki!!!
Na początku chciałam serdecznie pogratulować Weronisi!!!!

kochana trzymam kciuki aby wszystko sie potoczyło po twojej myśli! Najważniejsze abyście obydwoje doszli do pełni sił i jestem pewna ze szybciutko to nastąpi, jesteście pod dobrą opieką w Niemczech. Paskalek słodki, takei maleństwo bezbronne

Aja to w ogóle się nie odzywałam!
Bo jakoś nie miałam weny do pisania. U nas wszystko ok Miśku grzeczny tylko martwi mnie jedna rzecz.
Otórz kiedy go podnoszę z łozeczka czy z leżaczka to zauwazylam ze jego główka bezwladnie opada do tyłu! W ogóle nie może jej utrzymać!!! CZasem nawet zapłacze bo go zaboli i zawsze musze ją podtrzymać. Czy to normalne??????

A wogołe to wiecie co??????? Przytyłam! No normalnie przytylam 2 kilo! Carol czujesz to? Jak mialam 54 tak teraz 56 masakra jakaś!!! Teraz to się już w nic nie zmieszczę kompletnie!! i bede chodzila z takim grubym d.upskiem

A fotki dzieciaczków śliczne!!! kurcze ja dawno Miśkowi nie robiłam dzjęć... upss

Faktycznie podejrzalam na NK Karolinka ma dzis Urodzinki!!!! Kochana Wszystkiego najlepszego!!!!!

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2010-10-04 o 10:32
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora