2010-10-04, 10:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Cytat:
Napisane przez velluto
A u nas z usypianiem masakra  od kiedy nie pozwalamy Natalii ssac kciuka, usypia tylko na 2 sposoby - przy cycu lub noszona na rekach (wazy 6,6kg!)  a wiec dwie drogi prowadzace do nikąd 
|
A z moniem nie?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22473859]Dzień dobry. W ogóle to zapomniałam podziękować za pochwałę fryzury - toteż DZIĘKUJĘ 
Pobudka o 5 rano. Małż nakarmił, poszła spać, wstała o 8. Zjem śniadanie i idę do lekarza z córą...[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez biankaaa
Wlasnie przeczytama watek na Mamie z klasą o zauraczaniu i przełamaniu dziecka i az mi sie wierzyć nie chce, że wspólczesnie, przy takim dostepie do informacji, mlode kobiety wypisuja takie rzeczy :/ masakra.
|

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------
Cytat:
Napisane przez Dilayla
Mój w dzień też spi tylko po 30 min i to jeszcze musi miec szum włączony....na spacerku zasypia równiutko mija 30 min i się budzi,bez względu na to gdzie sie znajduje śpi 30 min...myślę,że naszym dzieciom szkoda czasu na spanie...
no nic ciekawego nie powiedzieli na temat usypiania a juz napewno nic na temat przesypiania całej nocy...
|
Też mam takie wrażenie.
|
|
|