2010-10-04, 10:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Cytat:
Napisane przez Montii
hej dziewczyny 
my wróciliśmy z zakopanego aż żal wracać!
upolowałam super cukiernię i 3 kremówki popite kwaśnicą albo żurkiem to nie problem
a od jutra szara rzeczywistość uczelnia  więc nie nadrobię was...
a co do wagi ;-)) to u mnie 18 tydzień i +7 kg  więc chyba nikt mnie nie pobije ;-)
a i byliśmy na usg no i nie wiemy co mamy bo dzidzia pokazała nam pupę o
a oto ja i mój brzuch ;-))
buźka
|
no ja też tu tylko mały brzusio widzę żadnych boczków czy za dużych ud super
Cytat:
Napisane przez Myszeczka86
|
heh no to się faktycznie wybrałaś w tych obcasach na taką wycieczkę a Juleczka cudeńko
Cytat:
Napisane przez Karolcja05
Ja też nie mogę w ogóle spać  (( Kurde tak mi się marzą już te dwie kreski  eh agrafka26 piękny masz ten brzusio Myszeczka86 ale piękna dziewczynka,pozazdrościć 
|
fluidki dla ciebie wszystkich innych staraczek

Cytat:
Napisane przez lisek15
A tak wczoraj narzekałaś
Dzień dobry.
Miałam ciężką noc. Nie wyspałam się. Śniły mi się jakieś głupoty.A wieczorem już mogłam iść spać już o 21. A tu musiałam czekać do 22 by zjeść kolację nr 2. Jadłam je prawie na śpiocha
A to zdjęcia:
Pierwsze dwa to prezent od kolegi obiecany już rok temu  Pyszny. Nawet nie było tak tragicznie z cukrami Nażarłam się jak dzika świnia,aż wieczorem nie mogłam się ruszać  PYCHOTKA Zostało mi jeszcze pół deski
A drugie to my w 32 tc Jeszcze ciepłe, bo z rana
|
no, no tym ciastem to mi ochoty narobiłaś a brzusio fajowski mojemu też już mało brakuje żeby tak wyglądał
Cytat:
Napisane przez Pamela86
Kuruj sie kochana  bierz też cerutin i pij wapno, mnie to pomogło, a do noska psikalam disne mar (woda morska) rewelacja, po 2-3dniach bylam juz zdrowa  mascia sie nie smarowalam bo w ulotce bylo zakazane dla kobiet w ciąży 
Oby to cie szybko postawilo na nogi 
|
może poprosze teściową żeby mi kupiła bo ja do miasta się nie wybieram a mężuś też na miejscu pracuje... a te do smarowania to nie maśc tylko taki ziołowy płyn ale pomogło w nocy i katar i kaszel przynajmniej nie męczyły...
Cytat:
Napisane przez kliwia
motylek na gardlo tantum verde, na kaszel Stodal. duzo miodu, czosnku ect, apap i pod koldre.
jesli 2 dni sie nie poprawi do rodzinnego.
|
jeju to tak wszystko można brac? nie za dużo tych leków? a do rodzinnego jak mi się nie polepszy to jutro pójdę bo w środę chcę do pracy iśc...
Cytat:
Napisane przez LadyMK
jestem kochana, tylko nie miałam nastroju ostatnio. Jakieś smuty ciężkie mnie dopadły..
Dziś mam dzień @. Ale jak zwykle czekam jeszcze 3dni
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
ps Agrafciu nie uciekne, musiałam tylko odpocząć
|
Cytat:
Napisane przez LadyMK
obecnie dziś żadnych, wczoraj mnie brzuch bolał jak na okres i to tak silnie, przedwczoraj też mocno ćmił i dodatkowo jajnik kłuł. W sumie od paru dni jajor kłuł.
Jest tu jakaś niepracująca staraczka [poza mną]???
|
i oby wszystko się udało
a mnie ciągle podbija... nie wiem czy przez kopniaki małego w okolice żołądka czy może od tego choróbska... ale to zaczyna się dopiero jak coś wypiję, teraz np jak wypiłam herbatkę z cytryną to az mnie brzuch rozbolał tak na wymioty i musiałam leciec do wc ale nic nie idzie...
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
|
|
|