Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 10:41   #3301
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
my wróciliśmy z zakopanego aż żal wracać!
upolowałam super cukiernię i 3 kremówki popite kwaśnicą albo żurkiem to nie problem
a od jutra szara rzeczywistość uczelnia więc nie nadrobię was...

a co do wagi ;-)) to u mnie 18 tydzień i +7 kg więc chyba nikt mnie nie pobije ;-)
a i byliśmy na usg no i nie wiemy co mamy bo dzidzia pokazała nam pupę o

a oto ja i mój brzuch ;-))

buźka
no ja też tu tylko mały brzusio widzę żadnych boczków czy za dużych ud super
Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Pochwalę wam sie dzisiejszymi fotkami

Nigdy więcej obcasów na skałki !!!

Byliśmy na Górze Zborów

Załącznik 3450647Załącznik 3450648Załącznik 3450649Załącznik 3450650
heh no to się faktycznie wybrałaś w tych obcasach na taką wycieczkę a Juleczka cudeńko
Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
Ja też nie mogę w ogóle spać (( Kurde tak mi się marzą już te dwie kreski eh agrafka26 piękny masz ten brzusio Myszeczka86 ale piękna dziewczynka,pozazdrościć
fluidki dla ciebie wszystkich innych staraczek

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
A tak wczoraj narzekałaś

Dzień dobry.

Miałam ciężką noc. Nie wyspałam się. Śniły mi się jakieś głupoty.A wieczorem już mogłam iść spać już o 21. A tu musiałam czekać do 22 by zjeść kolację nr 2. Jadłam je prawie na śpiocha

A to zdjęcia:
Pierwsze dwa to prezent od kolegi obiecany już rok temu Pyszny. Nawet nie było tak tragicznie z cukrami Nażarłam się jak dzika świnia,aż wieczorem nie mogłam się ruszać PYCHOTKA Zostało mi jeszcze pół deski

A drugie to my w 32 tc Jeszcze ciepłe, bo z rana
no, no tym ciastem to mi ochoty narobiłaś a brzusio fajowski mojemu też już mało brakuje żeby tak wyglądał
Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Kuruj sie kochana bierz też cerutin i pij wapno, mnie to pomogło, a do noska psikalam disne mar (woda morska) rewelacja, po 2-3dniach bylam juz zdrowa mascia sie nie smarowalam bo w ulotce bylo zakazane dla kobiet w ciąży
Oby to cie szybko postawilo na nogi
może poprosze teściową żeby mi kupiła bo ja do miasta się nie wybieram a mężuś też na miejscu pracuje... a te do smarowania to nie maśc tylko taki ziołowy płyn ale pomogło w nocy i katar i kaszel przynajmniej nie męczyły...
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
motylek na gardlo tantum verde, na kaszel Stodal. duzo miodu, czosnku ect, apap i pod koldre.
jesli 2 dni sie nie poprawi do rodzinnego.
jeju to tak wszystko można brac? nie za dużo tych leków? a do rodzinnego jak mi się nie polepszy to jutro pójdę bo w środę chcę do pracy iśc...
Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
jestem kochana, tylko nie miałam nastroju ostatnio. Jakieś smuty ciężkie mnie dopadły..
Dziś mam dzień @. Ale jak zwykle czekam jeszcze 3dni

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

ps Agrafciu nie uciekne, musiałam tylko odpocząć
Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
obecnie dziś żadnych, wczoraj mnie brzuch bolał jak na okres i to tak silnie, przedwczoraj też mocno ćmił i dodatkowo jajnik kłuł. W sumie od paru dni jajor kłuł.

Jest tu jakaś niepracująca staraczka [poza mną]???
i oby wszystko się udało

a mnie ciągle podbija... nie wiem czy przez kopniaki małego w okolice żołądka czy może od tego choróbska... ale to zaczyna się dopiero jak coś wypiję, teraz np jak wypiłam herbatkę z cytryną to az mnie brzuch rozbolał tak na wymioty i musiałam leciec do wc ale nic nie idzie...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora