2010-10-04, 12:08
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
latkoo karolinko kochana WSZYSTKIEGO NAJ!!!!
dzięki za pocieszenie w sprawie kici dziewczynki, kardashi masz rację że nie można zwierzaka izolować, ona tak to z nami spała w łóżku normalnie, ale teraz się boję, tak jak Kasia mówi koty to trochę co innego niż psy, tzn Kicia by na pewno nie chciała Blanki skrzywdzić ale wiesz to tylko zwierzaczek i trzeba mieć zaufanie ograniczone..
ja jednak pójdę z Blanką prywatnie do lekarza w sprawie tych wymiotów i ulewania, nic się nie poprawiło, a ta moja pediatra w sumie nic mi nie poradziła tylko powiedziała że jest ok. Teraz leży w łóżeczku i tak jej się rzygło że aż wyleciało z łóżeczka i spadło na dywan! taki chlust! może ona ma coś nie tak w budowie tego układu pokarmowego i trzeba to wyleczyć.
muszę walnąć Blance foty i wkleić, bo włazi już powoli w 62!!!! pajace 56 już powoli się robią małe.... Boziu ilu ciuszków nawet raz nie założyłam...
agrafka, trojaczki to prawdziwy cud!!!!!!! dbaj bardzo o siebie i 3 małe kruszynki! pewnie są nieźle małe... muszą się w trójkę w jednym brzusiu zmieścić no ale super że będziesz miała i chłopców i dziewczynkę, już widzę kto będzie taty oczkiem w głowie
|
|
|