Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 12:09   #2621
magsch
Zakorzenienie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część V

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Dawno nie wklejałam tu swojej kolekcji, co chwila coś się zmieniało, szukałam swojej drogi. Z obecnego kształtu kolekcji jestem bardzo zadowolona, więc dzielę się tym widokiem z Wami

1. Aniołkowe cuda: EdP na przedzie, Lys po prawej, odlewka Likieru i dodatki Po lewej pożyczony A*men.

2. Róże: Kelly Caleche, Bombka La Vie en Rose, Stella Rose Absolute i Cabaret.

3. Słodkości: Far Away, za nim balsam i deo Cocon (pozdrawiają ), Kashmina Touch, mały So Elixir i mała Vanille Noire, dwa Śniadania w Paryżu.

4: Wiedźmowato: Jaisalmer, Patchouli Demeter, Poison EdP, Eau du Soir (pozdrawia ) i BC.

5. Perełki: Theorema Esprit d'ete (pozdrawia ), Theorema z małym, OIka z małym, Tygrysek mały

6. Letniaczki: KenzoAir, dwa cedry, przed nimi mini Penhaligon'sy Blenheim Bouquet i Endymion, Lavender Berkeley Square i Lavender Donny Karan.

7. Kolekcja mojego mężczyzny: flaszki - A*men (ulubieniec), Pi, Gucci PH, Molecule01, odlewki - schowany Blue Sugar, Fahrenheit 32, A*men Pure Coffee, Tobacco Vanille (ulubieniec), Molecule02, Molecule01 (ulubieniec).

8. Próbki i odlewki pozostałe. Jak widać ograniczyłam próbki na rzecz samplerków (w pudełku po herbacie jest ich już z 20)
slicznie u ciebie:0laczy nas Angel.Far away i Stella

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Naogladalam sie dzis pieknosci i zachcialo mi sie obfocic nabytki kilku ostatnich miesiecy...

Czesciowo to milosci od pierwszego niuchniecia, czesciowo ciekawostki zapachowe, a pare sztuk to tylko flakoniki dekoracyjne

Ale wlasciwie - lubie je wszystkie

Oto moje skarby:

1. Dolce & Gabbana - By, G.Hayman - Delicious Chocolat, J.Patou - PanAme
2. Avon - Soft Musk, Lyrical, Outspoken, Petal
3. Diesel - Only The Brave Iron Man, Extase - Latin Fever, Molton Brown - Black Pepper, Puma - Animagical man
4. Azzaro - Blue Charm, Borsalino - Pour Elle, S.Rykiel - Belle en Rykiel EdT, Gres - Grain de Folie
5. Balmain - Eau d'Amazonie, Balmya, YR - Bez, I.Derroisne - Gandali, J. del Pozo - On Ella, N.Ricci - Love by Nina
6. S.Rykiel - L'Eau, CdG - Calamus, Burberry - Baby Touch, Ch.Lacroix - C'est la Fete!
7. YR - Flowerparty, L.Clairborn - Curve Crush, Mauboussin - Historie d'Eau Amethyste, Kenzo - Flower Essentielle
8. Zapasy Cedre Bleu
9. Esteban - Secrete Afrique, SocialCreatures - Frankfurt Kitchen, Sonoma - Incense Pure
10. Kate Moss - Vintage, K.Minogue - Pink Sparkle, Armani - Idole d'Armani, BR - Alabaster, Rosewood
piekna kolekcja i super zdjecianic nas nie laczy ale mialam kiedys Maczka od kenzo:0fajnie sie oglada twoja kolekcjejestem pod wielkim wrazeniem

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora