2010-10-04, 11:17
|
|
BAN stały
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Cytat:
Napisane przez motylek85
kochana jeśli się martwisz to jedź a na razie połóż się i spróbuj trochę małą pobudzic do ruchów tzn, pooddychaj przeponą, tak głęboko, podobno pobudza maleństwo bo dostaje dużo powietrza, trochę ją tam po brzuszku posmyraj, pomasuj brzuszek tak delikatnie, mi zawsze wariuje jak wypiję coś słodkiego gazowanego, może też spróbuj...
a ja musze dac radę ale boję się teraz wypic cokolwiek żeby nie wzbudzić rewolucji i żeby znów nie podbijało... a przez te drapanie w gardle to ciągle mi się pic chce... 
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------
ty tak nie pisz, bo dziewczynki, które są już po 30-ce cię tu zaraz przywołają do porządku
a mi się chyba nadrabia za to, że na początku nie miałam... ale teraz to przez choróbsko, mam nadzieję, że przejdzie razem z nim... i wiem, że musze też w końcu zadbac o to by jeśc częściej a mniej bo to też tak na raz obciążac żołądek to nie dobrze bo tam teraz mniej miejsca jest...
|
u nas dziewczyny po 30 - tce są mlode i piekne a ja juz mam zmarszczki i milion roztępów wiec za 10 lat bede juz jak stara babcia : brzydal:
to sie mnie tylko tyczy
|
|
|