Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sabat Czarownic:)część IV Miotły w dłoń moje Panie :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 11:26   #30
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Sabat Czarownic:)część IV Miotły w dłoń moje Panie :D

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość

PS
A'propos szafy, to podeslę Ci fotkę, a nawet kilka, tego to mi sie wymyśla ostatnio W ramach bezczelnego chwalenia się
No to czekam.

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Przeziębiłam się.. chrycham, kicham i boli mnie w piersi..
Ja też.

Gardło, zatoki, gorączka, katar, cały komplet. Co chwila biegam łapy myć, nim dziecka dotknę. A co gorsza, on ma w środę szczepienie, ani go potem na ręce ani nic.

Cytat:
Wiecie co ludzie to sa beszczelni..:/ wystawiliśmy te aukcje z butami górskimi na allegro. Na T. buty dalismy jakąśtam cene Kup teraz. I wczoraj pisze do nas gosciu z pytaniem czy mozna zakończyć aukcje przed czasem i dogadać sie poza allegro. Nie podaje nam przy tym ceny za jaką chciałby od nas brać te buty. Więc T mu piszę, że skończyc przed czasem mozna korzystajac z opcji Kup teraz. A on mu odsyła maila w tonie: "no bez jaj, chybe nie myślisz, że dostaniesz za te buty cenę taka jak w Kup teraz!!!" i jakies przesmiewcze teksty..
Ludziom to sie w domu nudzi czy jak..?
Ja już przerabiałam takie akcje... Gość mi kiedyś zaoferował cenę za wodę toaletową. I jeszcze wysyłkę chciał gratis. Też coś głupio komentował, ale chyba go sprowokowałam, bo jak zobaczyłam jego cenę i komentarz do mojej, to mu odpisałam, że za tyle to ją prędzej wyrzucę, bo mi się aukcji robić nie opłaca nawet.

Cytat:
[/COLOR]aha co do szafy jak chcecie przezyc mały szok z rana to polecam 3 wieszaki tej pani
https://wizaz.pl/szafa/profil_widok.php?uid=759670
Urocze. Zwłaszcza ten wałeczek pod bluzką na pierwszej fotce mnie urzekł.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując