2010-10-04, 11:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część IV Miotły w dłoń moje Panie :D
Cytat:
Napisane przez hihi
PS
A'propos szafy, to podeslę Ci fotkę, a nawet kilka, tego to mi sie wymyśla ostatnio  W ramach bezczelnego chwalenia się 
|
No to czekam.
Cytat:
Napisane przez kulbit
Przeziębiłam się.. chrycham, kicham i boli mnie w piersi.. 
|
Ja też. 
Gardło, zatoki, gorączka, katar, cały komplet. Co chwila biegam łapy myć, nim dziecka dotknę. A co gorsza, on ma w środę szczepienie, ani go potem na ręce ani nic. 
Cytat:
Napisane przez kulbit
Wiecie co ludzie to sa beszczelni..:/ wystawiliśmy te aukcje z butami górskimi na allegro. Na T. buty dalismy jakąśtam cene Kup teraz. I wczoraj pisze do nas gosciu z pytaniem czy mozna zakończyć aukcje przed czasem i dogadać sie poza allegro. Nie podaje nam przy tym ceny za jaką chciałby od nas brać te buty. Więc T mu piszę, że skończyc przed czasem mozna korzystajac z opcji Kup teraz. A on mu odsyła maila w tonie: "no bez jaj, chybe nie myślisz, że dostaniesz za te buty cenę taka jak w Kup teraz!!!" i jakies przesmiewcze teksty.. 
Ludziom to sie w domu nudzi czy jak..?
|
Ja już przerabiałam takie akcje... Gość mi kiedyś zaoferował cenę za wodę toaletową. I jeszcze wysyłkę chciał gratis. Też coś głupio komentował, ale chyba go sprowokowałam, bo jak zobaczyłam jego cenę i komentarz do mojej, to mu odpisałam, że za tyle to ją prędzej wyrzucę, bo mi się aukcji robić nie opłaca nawet. 
Cytat:
Napisane przez kulbit
|
Urocze. Zwłaszcza ten wałeczek pod bluzką na pierwszej fotce mnie urzekł.
|