Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - e-torebka, część XVI-sta: My nie znamy słowa "basta"!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 11:28   #1309
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Dot.: e-torebka, część XVI-sta: My nie znamy słowa "basta"!

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
A jak z zameczkiem w niej? hehe
ale co ma być z zameczkiem ?

Cytat:
Napisane przez kombineratorka Pokaż wiadomość
ale ładna Amber mi się nie podobała z uwagi na przeszycia, ale ta jest super

a powiedz mi jeszcze - format a4 zapewne nie zmieści się?

szkoda, że pasek nie jest cały z ekoskórki, tylko z ta materiałową wstawką
nie sprawdzałam, teraz nie mam możliwości bo jestem poza domem ale wydaje mi się, że się zmieści może nie teczka A4 ale zeszyt / lub coś w miekkiej oprawie mysle, że tak... nie jest taka mała na jaka wygląda

pasek tez mi sie nie podoba i planuje wszyć pod spód ten materiał lub go obciąć, sprawdzałam i fajnie by wyglądało

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Trzeba postawić jakiś warunek i być asertywnym.
To nie jest łatwe, ale jak chłopak nie zostanie postawiony pod ścianą, to będzie się obijał, no bo każdemu byłoby tak łatwiej... Dać mu jakiś termin ostateczny na znalezienie jakiejkolwiek pracy, a jak nie to niech wraca do rodziców! To jest Twój brat, a nie dziecko, którym to Ty masz się opiekować!

Kurcze, ładna ta Julia

Wydaje mi się, że Amber była ładniejsza i bardziej stabilna.
A tak, niczym się nie różnią

Nie no, co się będę oszukiwać - mała pei też mi się podoba
Jest taka zgrabniutka i takiego koloru szukam...
Tyle tylko, że ona chyba jest zapinana na zatrzask po środku, prawda?
tak, zatrzask ale na górze jest taka pomarszczona wiec nic się nie wysypie, fajnie przylega wszystko, sama tez nie lubie zamykania na zatrzask ale tutaj mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
jaka słitaśna na 100% ją biorę pierwszą

Pewnie ma skórkę jak ta duża-tobie się podoba czy też uważasz, że jest ceratowa?
dla mnie ceratowa skórka to taka która jest bardzo cienka, a ta zdecydowanie cienka nie jest

wg mnie to porządna skórka tylko właśnie jest lekko śliska i błyszcząca co nie każdemu musi się podobać, mi to nie przeszkadza