2010-10-04, 11:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka, część XVI-sta: My nie znamy słowa "basta"!
Cytat:
Napisane przez dodeczka84
A jak z zameczkiem w niej? hehe 
|
ale co ma być z zameczkiem ? 
Cytat:
Napisane przez kombineratorka
ale ładna  Amber mi się nie podobała z uwagi na przeszycia, ale ta jest super
a powiedz mi jeszcze - format a4 zapewne nie zmieści się?
szkoda, że pasek nie jest cały z ekoskórki, tylko z ta materiałową wstawką 
|
nie sprawdzałam, teraz nie mam możliwości bo jestem poza domem ale wydaje mi się, że się zmieści może nie teczka A4 ale zeszyt / lub coś w miekkiej oprawie mysle, że tak... nie jest taka mała na jaka wygląda 
pasek tez mi sie nie podoba i planuje wszyć pod spód ten materiał lub go obciąć, sprawdzałam i fajnie by wyglądało 
Cytat:
Napisane przez mourie
Trzeba postawić jakiś warunek i być asertywnym.
To nie jest łatwe, ale jak chłopak nie zostanie postawiony pod ścianą, to będzie się obijał, no bo każdemu byłoby tak łatwiej... Dać mu jakiś termin ostateczny na znalezienie jakiejkolwiek pracy, a jak nie to niech wraca do rodziców! To jest Twój brat, a nie dziecko, którym to Ty masz się opiekować!
Kurcze, ładna ta Julia
Wydaje mi się, że Amber była ładniejsza i bardziej stabilna.
A tak, niczym się nie różnią
Nie no, co się będę oszukiwać - mała pei też mi się podoba 
Jest taka zgrabniutka i takiego koloru szukam...
Tyle tylko, że ona chyba jest zapinana na zatrzask po środku, prawda?
|
tak, zatrzask ale na górze jest taka pomarszczona wiec nic się nie wysypie, fajnie przylega wszystko, sama tez nie lubie zamykania na zatrzask ale tutaj mi się podoba 
Cytat:
Napisane przez Danula
|
dla mnie ceratowa skórka to taka która jest bardzo cienka, a ta zdecydowanie cienka nie jest 
wg mnie to porządna skórka tylko właśnie jest lekko śliska i błyszcząca co nie każdemu musi się podobać, mi to nie przeszkadza
|