2010-10-04, 12:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Cytat:
Napisane przez Pamela86
Ech u nas jest taka dupiata przychodnia ze szkoda gadac nie maja żadnych urzadzen typu ktg czy usg 
A do gina dostane sie z marszu, jak przyjade to zaczekam na swoja kolej i wchodze bez zapisu, on przynajmniej ma w gabinecie usg wiec sprawdzi od razu co i jak...
|
no to dobrze, że cię tak przyjmie bez zapisów to idź co by się nie martwic niepotrzebnie, mój tak miał jednego dnia, nie chciał kopac, nie wiercił się i też panika ale wieczorkiem jak się kładłam to zaczął lekko i już mi to wystarczyło... byłam happy jakby co najmniej salto zrobił
Cytat:
Napisane przez sanderinka
no wlasnie  a u mnie wtedy nic nawet po czekoladzie
no to czekamy na porzadnego kopniaka
prosze nie pisac o rozstepach  mam na boczkach okropność smaruje kremem bo są takie ciemne strasznie może coś mi pomoże.... bo juz wczoraj sie poplakałam 
|
jak widac, zdarza się to każdej, że maluszki mają spokojniejsze dni
a rozstępami się nie przejmujemy!!! no!!! nasi tż i tak nas będą kochac przecież a to o to chodzi ale ja to gadam tak a na razie mam tylko stare rozstępy, które pojawiły się jak zaczęłam tyc gwałtownie a w ciąży na razie odpukac nie mam nowych... skóra na brzuchu taka fajnie nawilżona, mimo, że zapominam się smarowac regularnie
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
|
|
|