Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 12:32   #3327
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Ech u nas jest taka dupiata przychodnia ze szkoda gadac nie maja żadnych urzadzen typu ktg czy usg
A do gina dostane sie z marszu, jak przyjade to zaczekam na swoja kolej i wchodze bez zapisu, on przynajmniej ma w gabinecie usg wiec sprawdzi od razu co i jak...
no to dobrze, że cię tak przyjmie bez zapisów to idź co by się nie martwic niepotrzebnie, mój tak miał jednego dnia, nie chciał kopac, nie wiercił się i też panika ale wieczorkiem jak się kładłam to zaczął lekko i już mi to wystarczyło... byłam happy jakby co najmniej salto zrobił
Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
no wlasnie a u mnie wtedy nic nawet po czekoladzie

no to czekamy na porzadnego kopniaka

prosze nie pisac o rozstepach mam na boczkach okropność smaruje kremem bo są takie ciemne strasznie może coś mi pomoże.... bo juz wczoraj sie poplakałam
jak widac, zdarza się to każdej, że maluszki mają spokojniejsze dni
a rozstępami się nie przejmujemy!!! no!!! nasi tż i tak nas będą kochac przecież a to o to chodzi ale ja to gadam tak a na razie mam tylko stare rozstępy, które pojawiły się jak zaczęłam tyc gwałtownie a w ciąży na razie odpukac nie mam nowych... skóra na brzuchu taka fajnie nawilżona, mimo, że zapominam się smarowac regularnie

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora