Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sabat Czarownic:)część IV Miotły w dłoń moje Panie :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 11:35   #32
kulbit
Zakorzenienie

Dot.: Sabat Czarownic:)część IV Miotły w dłoń moje Panie :D

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja też.

Gardło, zatoki, gorączka, katar, cały komplet. Co chwila biegam łapy myć, nim dziecka dotknę. A co gorsza, on ma w środę szczepienie, ani go potem na ręce ani nic.
No to ładnie Masz Ci los!
Mały zdrowy póki co?
Kuruj się

Cytat:
Ja już przerabiałam takie akcje... Gość mi kiedyś zaoferował cenę za wodę toaletową. I jeszcze wysyłkę chciał gratis. Też coś głupio komentował, ale chyba go sprowokowałam, bo jak zobaczyłam jego cenę i komentarz do mojej, to mu odpisałam, że za tyle to ją prędzej wyrzucę, bo mi się aukcji robić nie opłaca nawet.
No wiesz czasem łapy opadaja - ludzie sądzą, że jak allegro to odda im sie rzecz za darmo My tez go może sprowokowalismy tekstem o kliknięciu w Kup teraz ale pisze ze chce kupic poza all i nawet ceny nie podaję za ile chce to brac to troche nie ten teges
A poza tym aukcja ma jeszcze przeszło tydzień a jest porow ofert wiec nie widze sensu kończyć jej przed czasem

Cytat:
Urocze. Zwłaszcza ten wałeczek pod bluzką na pierwszej fotce mnie urzekł.
no a mnie eleganciaro strój na komunie

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
idze
A co slesz..? ja tez chcem

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując