2010-10-04, 15:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Cytat:
Napisane przez Jusztynka89
gg22
Właśnie te z "max coś tam" to chyba te!!! Wolę je niż Endziorowskie
A do tych zainteresowanych cennikiem Multifitnessu to to jest cennik siłowni  Fitness jest droższy. OPEN NA WSZYYYYYYSTKO łącznie z indoor cyckling - 160 zł
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------
A co do Kolankowych naleśników to te chińskie mi się marzą od... ostatnich 
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------
Malla
Ja jestem dziś 17.30 i 18.30 jak zapowiadałam 
|
cholero a ja to co? zapomniałaś o mnie?
potwiedzam-max cośtam są lepsze
Cytat:
Napisane przez Malla
Jusztynka - ja o 18:30, już nie wracam do domu po pracy, bo bym nie zdążyła, studenty zakorkowały miasto 
|
czyli jednak nie wracasz? i słusznie, ja też nie. to w takim razie zdążysz przed zajęciami jeszcze na siłke? ja tak będę ok 17-17:30
Cytat:
Napisane przez Axaxax
Jestem wreszcie po połowicznej nieobecności.
Wybrałam w końcu psychologię biznesu na Wyższej Szkole Handlowej i poprzepisują mi oceny, więc źle nie będzie.
Kto chce się ze mną umawiać po odbiór pigmentów, to można telefonicznie, mailem, PW 
Będę jutro w centrum koło 15.
|
ooo ja tez studiuje psychologię w biznesie tzn zarządzanie z taką specjalizacją.
Ax ja juz chcę te pigmenty, ale jutro nie dam rady, pracuje do 16, no chyba że w centrum będziesz dłużej
Dziewczyny czy któraś z Was nie ma ochoty na wsinaczkę w centrum FORTECA? mam wejściówkę dla 2osób bez limitu czasu, która obejmuje wypożyczenie sprzętu i szkolenie instruktora?
jedyny minus jest taki że ona ważna do jutra włącznie:/ kupiłam kilka na grouponie, została mi jedna i nie mam już jtej jak wykorzystać.
|
|
|