Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciąża?
Wątek: Ciąża?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 15:07   #55
coko
Przyczajenie

Dot.: Ciąża? co z tym zrobic???

Cytat:
Napisane przez schiele Pokaż wiadomość
czesc, nie wiem od czego zaczac...wiec moze zaczne od poczatku.. bo moze ktoras z was miala podobny przypadek do mojego. ostatni okres mialam 30 sierpnia trwal do 3 września....i od tamtej pory nic a nic sie ze mna nie dzieje...a okresu a ni widu ani slychu....
mam pytanie w zwiazku z tym....w tych dniach kiedy mialam okres ( sierpnien) bylam w Portugalii...czy to mozliwe ze zmiana klimatu az tak mi sie udzielila?? bylam tam tylko 3 tygodnie...w sumie i tam okres przesunąl mi sie chyba o 3-4 dni...ogolnie mam bardzo regularna miesiaczke...zawsze mam..i zdarzylo mi sie teraz pierwszy raz...ze we wrzesniu jej nie dostalam....pazdziernik sie zaczal...i mam juz 31 dzien bez okresu...sluz u mnie wystepuje jednego dnia gesty bialy a nastepnego dnia jest jak woda.... nie wiem co w tej sutuacji zrobic..... ciaza to to chyba nie jest.... mialam 2 stosunki z moim chlopakiem...ale wszystko bylo pod kontrola.... piersi mnie nie bola....nie sa powiekszone,temperature ciala mam w normie....troche krostek mi wyskoczylo...nudnosci nie mam....kurcze nie wiem co zrobnic. Moze mialyscie cos podobnego?? a jak nie- co radzicie??
mam tak samo, wogole bardzo podobna sytuacja jak u mnie Tylko ze ja dluzej nie mam @

Zrob test
coko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując