Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 15:09   #1625
Alguien
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Witam po weekendzie!

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
Cześć!
Melduję się, że żyję!!
pobyt udany na pewno! Czekamny na wiesci

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
my po chcinach i super bylo! a to fotka Mai, mnie i pradziadkow
sliczne zdjecie I rzeczywiscie pradziadkowie to skarb! Moja Milenka ma 2 prababcie i 1 pradziadka

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
witam mamusie!!
my dzis w suuper humorkach po wczorajszej niedzieli byla intensywna iiiii spowodowala, ze nowego oddechu nabralam
a co Ty taka tajemnicza? Opowiadaj nam tu

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Weekend spędziliśmy na Podlasiu
Było miło...

Załącznik 3451314 Załącznik 3451315
jak zawsze swietne kompozycje!

itakasia
ubrania wcale sie nie niszcza i naprawde jestem super zadowolona. A jaka wygoda! Sa rzeczy, ktorych nie mozna w suszarkach niby, ale kilka sprobowalam i nic sie nie stalo Zawsze mozna na metke spojrzec, jesli ma sie watpliwosci

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
ja pare lat temu brałam microgynon ale nie miałam żadnych skutów ubocznych. Aniu ja na Twoim miejscu poszła bym do gina bo to za długie takie plamienie -być może zmieni Ci na inne
ja bralam przez 4 lata chyba i bylam super zadowolona, zero skutkow ubocznych, super sie po nich czulam, no i udalo sie zajsc w ciaze zaraz po odstawieniu

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
ale fajna macie rodzinke Juz sie nie moge doczekac, az tez beda 3 szkraby u nas

justyna super fotki

aniaa ja bym zmienila tabletki, przeciez to nie jest normalne, zeby tyle plamic.
A co do tesciowej to szczerze powiem, ze zdziwilabym sie, gdyby dostala wize. Oni wszystko maja w komputerze
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora