2010-10-04, 15:09
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz
Witam po weekendzie!
Cytat:
Napisane przez jaszczka
Cześć!
Melduję się, że żyję!!
|
pobyt udany na pewno! Czekamny na wiesci 
Cytat:
Napisane przez niezawsze
my po chcinach i super bylo! a to fotka Mai, mnie i pradziadkow 
|
sliczne zdjecie I rzeczywiscie pradziadkowie to skarb! Moja Milenka ma 2 prababcie i 1 pradziadka 
Cytat:
Napisane przez Xawmeli
witam mamusie!!
my dzis w suuper humorkach po wczorajszej niedzieli  byla intensywna iiiii spowodowala, ze nowego oddechu nabralam 
|
a co Ty taka tajemnicza? Opowiadaj nam tu 
Cytat:
Napisane przez hd2005
|
jak zawsze swietne kompozycje!
itakasia ubrania wcale sie nie niszcza i naprawde jestem super zadowolona. A jaka wygoda! Sa rzeczy, ktorych nie mozna w suszarkach niby, ale kilka sprobowalam i nic sie nie stalo Zawsze mozna na metke spojrzec, jesli ma sie watpliwosci
Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO
ja pare lat temu brałam microgynon ale nie miałam żadnych skutów ubocznych. Aniu ja na Twoim miejscu poszła bym do gina bo to za długie takie plamienie -być może zmieni Ci na inne 
|
ja bralam przez 4 lata chyba i bylam super zadowolona, zero skutkow ubocznych, super sie po nich czulam, no i udalo sie zajsc w ciaze zaraz po odstawieniu 
Cytat:
Napisane przez itakasia
|
ale fajna macie rodzinke Juz sie nie moge doczekac, az tez beda 3 szkraby u nas 
justyna super fotki 
aniaa ja bym zmienila tabletki, przeciez to nie jest normalne, zeby tyle plamic.
A co do tesciowej to szczerze powiem, ze zdziwilabym sie, gdyby dostala wize. Oni wszystko maja w komputerze
|
|
|