Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniowe,cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-05, 12:08   #4990
agas
Raczkowanie

GG do agas
Dot.: 3trymestr już nam leci,rosną brzuszki a w nich dzieci-mamy listopadowo-grudniow

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość

i do mnie się jakaś infekcja TAM przyplątała swędzi mnie przeokrutnie a pimafucin-czy coś takiego nie pomaga pomocy
To chyba jakos zbiorowo bedziemy przechodzic ta infekcje
Widze ze juz samam postanowilas isc do gin. Ja tez mialam ambicje poczekac do wizyty ktora mialam planowo za tydzien ale wyladowalam u niego wczoraj. Tez mam okropna ta infekcje i sam gin stwierdzil ze sam pimafucin to juz za malo i tak jak pisala Agatkia tez dostalam ten gyno- femidazol tylko mi kazal 3 dni codziennie potem co drugi dzien aplikowac.

Przy okazji dowiedzialam sie ze mala jest nadal corcia, jest zdrowa jak rybka i wazy juz 2244g. Jestem przeszczesliwa

Jak dobrze ze istnieje forum wlasnie szukalam jakiegos dobrego zelu do higieny intymnej i zaraz lece po polecany przez Was Pliva fem F.

Weronisia zycze Ci duzo zdrowka abys miala sily opiekowac sie swoim maluszkiem i podziwiam za odwage

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora