2010-10-06, 08:57
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
Cytat:
Napisane przez Rossi
Jak nie masz jasnej cery to 180 może być za jasnym kolorkiem tak jak u mnie, mi podpasował 300 ale też nie do końca, piękny jest 330 i był o dziwo jaśniejszy od 320, niestety dla nieco opalonej buźki, najchętniej bym je mieszała  A tak wogóle to nie dała Ci sprawdzic koloru? Choćby maźnąć na żuchwie a nawet ręku i wyjść na światło dzienne zobaczyć.
|
Wiesz jakis kolor mi dała, ale jak wyszlam z pomieszczenia i na swiatlo dzienne to masakra strasznie ciemny. Teraz znalazlam fajny link, gdzie wyczytała, ze kolory srednie to 250, 310, 320,330,34,350. Wyzej to kolory ciemny juz. Zastanawiam sie nad 250,310 i 320, gdyz naleza one do srednich kolorow bardziej naturalnych ale troche ciemniejszych od tych na 1.. Takze juz mam plan pojde tym razem do Apteki Pharm i tam sobie sama sprawdze tylko te trzy kolory i od razu wyjde na swiatlo dzienne Bo ta z Dauglasa to zamiast mi doradzic to zaraz jakis podklad za 160zl mi oferowala, a jak jej mowie o Revlon to ona dalej swoj mi oferuje Nie mam zbytnio jasnej karnacji bardziej srednia dlatego odwaze sie na ktorys z tych trzech kolorów. Moze któras z dzieczyn używała odcienie 250,310 lub 320 i wie ktory z nich jest najbardziej naturalny, bo nie bardzo chcem miec odcien zólty na twarzy Pisze, ze najbardziej naturalny z tych osdieni jest 320, zobaczymy pozdrawiam
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------
Chyba sie przekonam jesdnak na ten 320. Jak pisze o kolorach srednich to jes tak:
250 - otwiera game kolorw srednich, kolor swiezy,lekko opalony
310-trioche ciemniejszy od Golden Beige,lekko opalony,cieply kolor
320-najpopularniejszy w grupie z kolorow srednich, piekny odcien bezu-nie ma w nim ani refleksow zoltych ani rozowych.zamyka on grupe kolorow lekko opalonych.
330,340,350 - one otwieraja liste kolorow zdecydowanie opalonych.
Wiec ten 320 moze byc ok. Tylko niektorzy pisza, ze 330 byl jasnieszy od 320:/wiec nie do konca mozna wierzyc tym opisom co znalazlam. Pojde do drogerii i sama sie przekonam
|
|
|