Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '94 cz. X - wakacjujemy! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-06, 18:26   #4265
anmi1994
Raczkowanie

Dot.: Rocznik '94 cz. X - wakacjujemy! :D

ja a. tyle nadrobiłam i wyskoczył błąd, mozilla się zamknęła i ni ma, więc sorry, ale będzie tak bardziej skrótowo, bo dziś niestety brak czasu -.-

retro rozwalają mnie twoje teksty ;D
i jak spotkałaś się z nim? ;> ;*

Anita
no wiem, wiem. ciekawa jestem reakcji mojej mamy, po takim zdarzeniu, ale wolę nie sprawdzać ;D
Ja już wolę iść w ten piątek do szkoły, bo takby nam rozłożyli te lekcje , (znając mojego pecha), że nie miałabym nawet kiedy się z moim "X" spotkać ;dd

wszystka Ania jestem
p.s. ale fajnie, co chwilę ktoś wraca, bo się tylko przedstawiam )

Kashte można się zirytować, no!;P
Nie wiem, w sumie nie chcę popędzać, bo ostatnim razem, jak coś było między nami to to wszystko potoczyło się szybko, bardzo szybko, co było błędem,no ale.
Jak fajnie! Pare godzin? xd To nie odpisałaś mu ;d?
Nie wiem, może palnął tak z głupa, może powiedział to z taką irytacją "No idź do Piotrusia, idź" czy może serio mu go żal, bo on już do mnie wypisuje dzień w dzień prawie od ponad 2 mies., choć wytłumaczyłam mu, że nic między nami nie będzie. Nie wiem, teraz już sama nie pamiętam nawet z jaką intonacją to powiedział. Ajć dobra, zostawiam to, bo za bardzo mnie męczy ; p
Jasper ;o? wow, ciekawe

Martysia ha no w sumie tak ;P Z resztą do tej pory tematy nam się nie skończyły, więc no ;d. Czym sobie zasłużył^^ xd?
Gratulaaacje ! Daj znać czy bdz można oglądnąć to w tv czy na necie ;D
Cieszę się, że tak mówisz

Bound wiem, wieem, ale co zrobię ;D
hmm w żartach? tzn ?
nie mogę nic wymyślić. ;d
Kochana widzisz, mówiłam, że na pewno zwróci na ciebie uwagę ;D Bosko

Wob jakoś o mnie zapomniałaś ;]
czemu ja tak nie umiem, spotykać się z drugim, gdy właśnie mam obsesję na punkcie jednego, wtedy byłoby łatwiej

Just gdybym tylko umiała to bym mu mogła nawet jutro wszystko powiedzieć ;] ale nawet nie wiem od czego miałabym zacząć i jak to powiedzieć, żeby się 100% nie zbłaźnić, jeśliby on uważał to za skończony rozdział, do którego nie wracamy.

Dziś 6 lekcji zamiast 8 ;d. Jutro też wychodzę godzinę wcześniej. Jak ja to lubię <3. A to tylko, dzięki gościowi od matmy, który podobno drugi raz w historii wgl poszedł na zwolnienie. ;P Dziś muszę się brać, bo jutro kartkówka z niemieckiego, którego dalej nie polubiłam.