Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki styczeń 06
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-09, 09:02   #672
Alien
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06

Cytat:
Napisane przez Nel70
Alienku a jak z Twoim pokarmem.
Nel kiepsko chyba mi sie naprawde pokarm kończy ostatnio troche mnie męczył ból brzucha, wiec to moze przez to
Jak tak dalej pójdzie to Wika od 8 miesiąca życia bedzie na sztucznym mleku jest mi bardzo smutno i jakiegos doła z tego powodu łapie, ze jej dłuzej karmić piersią nie dam rady

Moja Wiktoria też ulewa po jedzeniu, nawet po kilku godzinach.

Cytat:
Napisane przez KATESIA
Ales mi urlopik zaplanowałaś , jak zobaczyłam buzki...podliczylam dni pozostaełego mi urlopu- to nie starczy mi czasu na dzieci , choc z drugiej strony dzieciaczki wczesnie chodza spac...wiec moze sie zastosuje do wskazówek .
Katesia ale ja ci radze te wszystkie atrakcje wykonać w ciągu jednego dnia a nastepnego powtórka z rozrywki. Oczywiście w gornie rodzinnym

Upały u nas straszne, na spacery to da się wyjść dopiero grubo po 18. Jak dla mnie to troche męczące, bo słonko pieknie świeci a my w domu całe dnie, ale co zrobic jak na zewnątrz chyba z 40 stopni jest i wytrzymac się nie da dłuzej niz minute.

Ja podobnie jak Katesia siedze w domu i nic nie robie, no oprócz tego co juz musze koniecznie jak obiad, a reszte jak sprzątanie, prasowanie mam gdzieś :P

Jastin zdjęcia z wesela śliczne a twoja Wika to urocza dziewczynka pewno ma to po mamie

Wczoraj dostałam pierwszy okres po porodzie, powiem, ze wcale mnie to nie ucieszyło. Dziewczyny a powiedzcie mi czy po porodzie okres jakoś się zmienia, jest jakis inny np. dłuższy, bolący, bo nie wiem czego mam sie spodziewac ??

-------------------------------------------------------------------
11.09.2008 - spotkanie z Katesią
Alien jest offline Zgłoś do moderatora