Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-07, 17:06   #2016
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Hej
u nas dzisiaj znowu piękna pogoda, ale na spacer mi się nie chce w ogóle to miałam dzisiaj wielkie plany porządkowe, a mam lenia
Dziewczyny ale te wasze dzieciaczki pikne wszystkie zdjęcia super.
Gratuluję wszystkim 8 tygodniowym dzieciaczkom, my kończymy w niedzielę.
lazurowa ja mam fridę i fajnie wyciąga glutki, mały się tylko buntuje bo głowę we wszystkie strony obraca jak ją widzi. A i mam wodę morską disnemar, ale to akurat nie na katar tylko do nawilżania noska, fajna jest.
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie fajną bluzę polarową a młodemu w pepco spodenki i bluzę z kapturem
A i zamówiliśmy na all taki leżaczek bujaczek
http://allegro.pl/show_item.php?item=1246419302
Ktoś pisał o jedzeniu piąstek i paluszków.Mój też wcina cały czas, palca to ma już napuchniętego od ciumkania i pediatra kazała mi zakładać rękawiczki żeby go oduczyć bo później może mieć jakieś problemy z tym paluszkiem. Nie wiem dokładnie jakie, ale zakładam to mi rękawiczki wcina i ściąga
A w ogóle to nie wiem co jest grane, ale ostatnio jak go położę na brzuszku to w ogóle nie chce głowy dźwigać tylko piąstki wcina, a jak mu zabieram to się buntuje i ryk. Zaczynam się martwić o tą głowę bo wasze dzieci już tak ładnie dźwigają. No i nie mogę go zmusić do chodzenia spać o normalnej porze 24 to standard. A i jeszcze coś w ogóle nie interesują go zabawki, tylko gapi się na zebrę na ścianie i się do niej cieszy.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Jeszcze coś hehe. Co do skakanki to zastanawiam się czy w ogóle skakać, bo ubrałam dzisiaj moje sztruksy, które przed ciążą były za ciasne i dzisiaj leżą super )) Musiałabym później całą garderobę wymieniać, ale 60 kg mi się marzy tylko jak tu 10 schudnąć hehe. Sorki,że tak się rozpisałam, ale rzadko wchodzę więc muszę się wygadać

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

papeteria a na syfki to jaka glinka bo wiem, że sa różne kolory?

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-10-07 o 16:59
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora