2010-10-07, 20:37
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Warmińsko- Mazurskie Panny Młode :)
Cytat:
Napisane przez emiii_87
a co tu taka cisza?? nie dość że nas tak mało to jeszcze nikt nic nie pisze. Jak tam Wam idzie, jakieś postępy w przygotowaniach ? my wczoraj byliśmy u fotografa i podpisaliśmy umowę. Chcemy jeszcze dodatkowy album więc chyba zapłacimy 2400 a nie 2200. Nie wiem kto bedzie robił nam zdjęcia czy p. Michał czy p. Marta ale oboje są bardzo sympatyczni. idę dziś zakupić bibułę bo będę robiła różyczki do dekoracji sali. Tyle już mamy wydatów, takie ogromne te koszty że może na mojej twórczości zaoszczędzę 
|
Fajnie, że zdjęcia będzie Ci robił pan Topa, pewne będziesz zadowolona. Ja mam załatwiona sukienkę, restaurację, DJa i panią fotograf. Sala jest na tyle piekna, że nie muszę zajmować się jej dekorowaniem, będą dostawione kwiaty i balony na sali tanecznej, ale to już wszystko w cenie. Na razie tyle i chyba nie muszę więcej póki co załatwiać. Do kościoła mamy się zgłosić na początku roku dopiero.
Ale powiedzcie mi, czy tylko ja mam już koszmary ślubne? 2 noce z rzędu... A przecież do ślubu prawie rok.
|
|
|