2010-10-08, 11:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Cytat:
Napisane przez blond bunny
enchanted poziom taki 4-5.
Adzio jak dasz np.10.0 czyli naturę to odrost może być mniej żółty a bardziej naturalnie słomkowy.
Kolor będzie raczej ciepły bo natury wychodzą z reguły ciepławo-ale nie złoto i nie rudo, a przynajmniej nie powinny.
Przy siwych włosach-ktoś pytał ale kto  - trzeba brać specjalne farby do siwych bo zwykłe blond nie wezmą ale to dopiero gdy ilość włosów siwych przekracza 30%.
Komuś nie odpisałam?
|
Nie wiem czy nie spróbować ten ost.raz jakąś naturalka w razie czego kupie również 8.13 jeśli nie wyjdzie po mojej myśli to położę ta 8,13 na to z rozcieńczona woda jak już mi wcześniej doradzałaś.
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------
Cytat:
Napisane przez _eNchaNted_
Ja to mam chyba poziom 4
Bunny kochana na jakim poziomie oceniasz mój odrost?
Płaciłam 150zł, ale farbka kosztuje około 20, deluxe też niecałe, więc nijak to się ma do tej ceny  lepiej Mamusie poprosić, zaoszczędzić ponad stówke a efekt taki sam 
No to możesz spróbować, znajdz fryzjera gdzie robią farbkami, które masz łatwo dostępne, upatrz sobie jakąś i możesz już później sama nią robić 
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------
A ja bym chciała poziom 8 jednak  ale boje się, że moge żałować a odwrotu nie będzie..
Tobie Adzi szybko się wypłukała ta farbka. Jednak dla mnie efekt jaki miałaś zaraz po farbowaniu było IDEALNY! 
Jak Tobie było zbyt ciemno to może faktycznie przeskoczysz na 9 lub 10? a 10.21 z L'Oreala próbowałaś?
|
No mi się tez bardzo podobało jak miałam parę razy już umyte włosy ,właśnie wtedy strzelałam te pierwsze fotki dla Was.Jeszcze przemyśle sprawę ale zobaczę jeszcze z jakaś farba naturalna.A co do 10,21 to tak już próbowałam ,nawet wcześniej gdzieś wklejałam fotki.Niestety nie sprawdziła się bo odrost masakra.Ale wiem jedno na pewno wrócę jeszcze do 8,13.Przepiękna jest ta farba i teraz jak mam już włosy zapigmentowane to nie powinna się tak wypłukiwać.
Edytowane przez Adzi07
Czas edycji: 2010-10-08 o 11:09
|
|
|