Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-08, 10:04   #4928
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cześć dziewczyny
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
buahhot co za zakupki gratuluje przedewszystkim kolorowki a sweterki tez bardz mi sie podobaja i czaje sie na nie ale mysle ze za szerokie rekawy moga miec a ja strasznie chude rece mam a powiedz z emu wzielas swoj standardowy rozmiar?

candycotton tez mam ta pomadke pachnie nieziemsko i krem tez tyle, ze z miodem i bardzo go polubilam bo nie zostawia tlustego filmu i fajnie nawilza

Ja jutro wybieram sie na male zakupki kosmetyczne planuje kupic jakis dobry podklad na zime bo narazie stosuje tylko lekki fluid, cos do kapieli, do wlosow i paznokci

Dzis z mojego spamowania odbyla sie tylko podstawa + umylam wlosy biosilkiem, potem maska i jedwab na konce. W weekend nadrobie zaleglosci, w koncu bede miala wolne i moze lepiej sie bede czuc.
Dobranoc
Wzięłam 38-są trochę przyciasne, ale futerko się ubije więc będą akurat

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dzień dobry kobitki

buahhot udały Ci się zakupy, bardzo mi się podobają te kardigany A buty mam takie same tyle, że brązowe Ale i tak mam zamiar chodzić w nich tylko do pracy... Na normalne wyjścia potrzebuje cieplutkich kozaczków

W ogóle dziewczyny, wszędzie trąbią, że od 20-ego ma być już śnieg A w listopadzie ma być -25 stopni A ja bez kurtki ziomwej i bez butów Nienawidze zimy
ale emu są ciepłe oprócz nich mam jeszcze dwie pary innych kozaków więc mam na zmianę

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora