2010-10-08, 12:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011
Hej 
Niutka, mają powtórzyć kolekcję? To lipa do tej pory co roku były jakieś zmiany. Czyli faktycznie pozostaje allegro. X-lander nie ma niestety opcji przekładanego siedziska choć nadal nie wiem jak to wygląda w użytkowaniu. W życiu nie dźwignęłabym siedziska razem z dzieckiem...
Tity, ja mam też łóżeczko 120 x 60 a materac gryka - pianka - kokos. Na początku maluszek śpi na stronie z kokosem a kiedy zacznie się już sam ruszać i obracać przekładamy materac na stronę z gryką, ona masuje plecki.
Trzyrazyi, będziesz musiała sama sprawdzić jak Ci będzie najwygodniej. My mamy łóżeczko koło łóżka i Aleks od samego początku spał w nim, ja nie potrafiłam karmić na leżąco i wolałam go wyjmować i siadać w fotelu. Gdybyś karmiła piersią i lubiła na leżąco najwygodniej Ci będzie spać z dzieckiem, ale jeśli będziesz karmić butlą to już wygodniej będzie mieć je w łóżeczku. Na pewno dobrze mieć łóżeczko obok siebie, tak żebyś w nocy mogła bez wstawania zajrzeć do maluszka.
Agaaga, niestety dziecko spokojne w brzuszku przeważnie potem już takie nie jest Mój synek był bardzo spokojniutki a teraz to półdiablę To samo było u szwagierki. Za to córka koleżanki w brzuchu szalała a potem była już grzeczniutka.
Laseczkaa, o której karuzelce z Fishera myślisz? Bo jeśli misie - pszczółki to u nas była niewypałem
|
|
|