2010-10-08, 18:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty część II
Dzisiaj kici nie bylo jak podjechalam z jedzeniem, jak na zlosc ona pojawia sie raz na jakis czas a ja strasznie duzo pracuje i nie moge sie na nia zwyczajnie zaczaic hehe do tego ktos sie wprowadzil do domu przyjaznego eks wlasciciela wiec karmienie bedzie utrudnione, nikt nie chce by ktos obcy sie krecil po swoim gospodarstwie. Wiec jak znam zycie jutro i pojutrze nie bedzie to wykonalne bo weekend i beda w domu. Dostalam wiesci od schronu ze kicia jest nr 42 na liscie oczekujacych na tymczas, sa zawaleni. Doradzaja mi zlapac kota i wiesc na sterylke - tylko ze kto ma sie kotem po tej sterlyce zaopiekowac? U mnie to nie jest wykonalne a za 2 tygodnie sie wyprowadzam  Maz wraca z morza za kilka dni wiec nawet nie moge myslec o tym by ja na kilka dni wcisnac do mojego mieszkania bo mnie z tym kotem wyrzuci chyba Dojaz do veta utrudnia fakt ze wyjezdzam z domu kolo 6 rano a wracam kolo 18-tej i tak co dzien.. Tak wiec koniec koncow jesli cos sie nie znajdzie w ciagu 2 tygodni kicia jest stracona
|
|
|