Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania - Lloret de Mar i nie tylko: obozy - wątek zbiorczy; część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-08, 19:37   #1418
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV

Cytat:
Napisane przez coccolino91 Pokaż wiadomość
a może znajdzie się ktoś chętny do pracy w Lloret?;>
jejku ja bardzo bym chciała.. ale jadę za 2 lata , po maturze a Ty się na 100% wybierasz do pracy ?

Cytat:
Napisane przez Humooreska Pokaż wiadomość
ja bardzo bym chciała .. ale neistety dopiero 17 ... <beczy>
Jedziemy razem? !!

Cytat:
Napisane przez RosjaRosja Pokaż wiadomość

cały wrzesień nie myslałam o lloret, a teraz znowu przyszło
ja chce jechac na wczasy, o ile oferta koleżanki Gabrysi nadal jest aktualna ))
to ja mam na odwrót. Codziennie myślę o Lloret ;p
A oferta aktualna jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez coccolino91 Pokaż wiadomość
jak było na oktoberfest?!- tego nie da się opisać! genialnie, fantastycznie, boskoo! mimo że tak krótko. ale było wartyo, nie żałuję ani grosza wydanego . poznałam mnóstwo ludzi-od Niemców, przez Włochów po Ukraińców . jeszcze się tak wkręciłyśmy, że zamiast kupować jedno piwo litrowe za 8,5€ to miałyśmy je za 1€ ;p. w nocy byłyśmy w jakiś dwóch niemieckich klubach, gdzie przyznam też się świetnie bawiłam, a o tym co się działo nocą na dworcu nie wspomnę;p ruch tam był większy niż w niejednym hotelu. nawet kąpiel w umywalce też będę pozytywnie wspominać .
ogólnie polecam tego typu wyjazdy każdemu. ja już wiem, że to był pierwszy ale na pewno nie ostatni raz !

i zróbcie coś, żeby było ciepło;p jak sobie pomyślę, że nie tak dawno smażyłam się w bikini leżąc na plaży w Lloret to mnie skręca :|
zazdroszczę ^^ Musiała to być przygoda życia. Też bym chciała kiedyś tam być.

A tak a propos oferta wakacyjna 2011 z FunClubu pojawia się już 15 sierpnia !
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora