Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole cz. IX pt.: ` Wycieczka do krainy Żółwi` :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-08, 19:53   #868
zniszcz0mnie
Wtajemniczenie

GG do zniszcz0mnie
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. IX pt.: ` Wycieczka do krainy Żółwi` :)

Olasia, mam koleżanki w LO, więc mniej więcej wiem jak to wygląda, współczuję Ci cholernie, ale jedyne co w tym momencie możesz zrobić to uczyć się, uczyć i ewentualnie myśleć nad zmianą szkoły, jeśli nie wyrabiasz.. I zgadzam się z dziewczynami, to że tyle osób odpada, to normalne.

Gab, co do stroju i reszty zgadzam się z Peg Nie ma co przesadzać I koniecznie foty porób
A co do facetów, to wiesz co myślę.. Jeśli nie, to klub
Mam nadzieję że tata nie będzie was "nawiedzał".

Frag, nocleg to dobry pomysł, w końcu same Ci to proponowały Wiem że Ci ciężko z M. B. i wgl, ale przyznaj - sama się na to pisałaś, choć może nie do końca wiedziałaś w co się pakujesz. Musisz być pozytywnej myśli, nie daj się takiemu frajerowi. Wszystko się ułoży, z czasem. Mówię to już po raz któryś, ale będę powtarzała to tak długo, aż w końcu stanie się to waszym mottem ! CZASAMI MUSI NADEJŚĆ BEZNADZIEJNY DZIEŃ, BY POTEM MOGŁO BYĆ LEPIEJ ! Także nie przejmuj się, tylko heja banana i do przodu

Yv, czemu tak późno zasnęłaś ? Uczyłaś się ?

Peg, ja jutro idę na noc zakupów do centrum handlowego Będzie tam Magda Mołek, Andrzej Sołtysik, Aneta Zając, Agnieszka Włodarczyk, Edyta Herbuś i ktośtam jeszcze Będą pokazy mody, zniżki i tak dalej, mam nadzieję że będzie fajnie Zaczyna się o 21 kończy o 24
A Ty masz jakieś plany ? Poznałaś kogoś normalnego/fajnego na uczelni ? I jak wgl się czujesz, lepiej gorzej czy tak samo ?

A ja z każdym dniem, coraz bardziej kocham laski z mojej klasy <3 Nie mówię, znamy się trochę ponad miesiąc, na bank się jeszcze nie raz pokłócimy i wgl, ale jak na razie jest cudownie <3 Oby tak dalej Nie lubię tylko 3 osób, jedna dziewczyna była tylko z 3 razy, więc ciężko coś o niej powiedzieć
Dzień pozytywny, nie powiem że nie

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=40u5X...layer_embedded - Olasiaaaaa zabierz mnie tam

KLIK

Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni !

Edytowane przez zniszcz0mnie
Czas edycji: 2010-10-08 o 19:51
zniszcz0mnie jest offline Zgłoś do moderatora