2010-10-08, 19:58
|
|
Copyraptor
|
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)
Cytat:
Napisane przez Ineso
Trzy moje miłości w jednym  To jest TEN przepis!
Mnie chodzi o grudki a nie o smak
Będę o 12  weźmiesz dla ecrulo siatę? czy bez sensu wozić po Tychach 
A ja się w ogóle od kilku dni przymierzam do: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html
Shiruvii - przypomniało mi się odnośnie żelu HA: na BU jets tylko duży, możesz się wstrzymać do mojego zamowienia ZSK - jest mniejszy i w ogóle taniej wychodzi 
|
Wezmę dla Ecrulo siatę, będę się z nią widzieć w niedzielę podrzucając jej książkę. Jak nie ma tam nic, co się zepsuje albo wymaga specjalnego przechowywania 
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------
Cytat:
Napisane przez Ineso
Cholerko - kupujesz książki w ciucholandach??? w życiu nie zauważyłam, że tam są takowe 
|
Są! Tylko, że po angielsku. No ale mi to nie przeszkadza, a wszystkim innym tak, więc są bardzo tanie, sialala zazwyczaj jest 80% romansideł-harlequinów, i 20% zwykłych, fajnych książek. Czasami mi się trafią takie perełki jak dziś w tych "lepszych" szmateksach które udają zwykłe sklepy najczęściej książek nie ma, ale w większości jest jakiś kosz z książkami i zabawkami, etc. A na Piłsudskiego, naprzeciwko zakładu japonistyki, jest taki sporawy szmateks, który ma wielkie półki pełne książek i płyt CD, zazwyczaj to tam zaglądam właśnie
|
|
|