Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-09, 09:54   #2188
the_sania
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Witam

Ja też już jestem po wizycie. Macica zaczyna się prostować także problemy w ubikacji też powinny za niedługo ustąpić całkowicie.
Serduszko bije więc spokojnie za dwa tygodnie na usg.

Dziewczyny jak to jest u Was na wizytach?
u mnie normalnie najpierw jakaś gadka szmatka później badanie, a później dr sprawdza czy dzidzi serduszko bije i czy nic się nie dzieję.
Nie jest to takie typowe usg, na którym robi pomiary, bo do tego ma osobny gabinet (pokój ) z niezłym sprzętem. Tylko sprawdza chwilkę i tyle. Za zwykłą wizytę płącę 50 zł, następna będzie już z prenatalnymi 200pln.

Ciekawi mnie jak to wygląda u innych lekarzy
super, dzidzia rośnie zdrowo
w sumie niedrogo 50zł za wizytę taką. ja Ci powiem jak to wygląda u mnie, ale w środę dopiero będzie wyczekiwana wizyta. I póki co chodzę na NFZ. Pierwsza wizyta była prywatnie, w 5tyg. i wydałam 90zł, a w sumie nic takiego istotnego pani doktor mi nie powiedziala i już kazała umawiać się za 2tyg. skierowanie dostałam tylko na hiv, toxoplazmozę i coś tam jeszcze, a resztę badań musiałabym sobie opłacić sama. tak więc poszlam na NFZ, dostałam skierowanie na badanie wszędzie a w sumie informacji pan doktor udzielił mi takich samych. z tą różnicą, że ciążę stwierdził na podstawie zwykłego badania, a nie przez USG dopochwowe

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2010-10-09 o 09:55
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora