Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy więcej!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-09, 14:56   #108
gohs
Zakorzenienie

Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w

Hej hej Domyślam się, że tutaj taka cisza bo wszystkie uciekły w teren korzystać z jesiennego słońca Ja właśnie wróciłam po 40 miunutach solidnego marszobiegu - połowa intensywny marsz połowa bieg i to dość intensywny jak na mnie Zadowolona jestem bardzo, czuję wręcz jak endorfiny krążą po organizmie

A w ogóle to od kilku dni biorę Asequrellę. Reklamowali to w radio jako suplement diety przy antykoncepcji to kupiłam I powiem Wam, że chyba zaczyna działać, bo mimo że nie poję pokrzywy to siusiam sporo, do tego waga zaczyna chyba ruszać w dół no i wróciła ochota na seks Także warto chyba te 20zł na miesiąc wydać, zwłaszcza jeśli się chce schudnąć Będę informować na bieżąco o efektach
Aha, wczoraj na wadze 71,7 dzisiaj 70,5 czyli od początku powakacyjnego odchudzania najniższa odnotowana